Nieuws

Prinsendag 2022, traditie op de derde dinsdag

22/09/2022
Lees verder

Make-A-Wish Kids Open 2022: Hitland Jeugd zamelt €1600,= in

19/09/2022
Lees verder

De MATCHPLAY KAMPIOENEN 2022!

16/09/2022
Lees verder

WECO zoekt Helpende Handen

15/09/2022
Lees verder

Matchplay kampioenschap 2022: aanstaande zondag de ontknoping

14/09/2022
Lees verder

Matchplay Clubkampioenschap! SCHRIJF SNEL IN..!

15/02/2022

Het is zo ver! We gaan weer bijna starten met het Matchplay Clubkampioenschap!  SCHRIJF SNEL IN..!

We hopen dat wij nog meer deelnemers kunnen verwelkomen dit jaar. Het kampioenschap is voor alle deelnemers van de club, dus zowel jeugd-, senioren-, handicart-, week- en weekend-spelers. De opzet is als volgt:

  1. Het matchplay kampioenschap wordt gesplitst in een bruto en netto klassement (met hcp verrekening) waarbij de uiteindelijke clubkampioen uit het bruto klassement komt.
  2. In het bruto klassement kunnen dames en heren deelnemen en spelen apart. Bij het netto klassement spelen we gemengd. Het inschrijfgeld bedraagt €5,= p.p. voor alle deelnemers.
  3. Ieder lid van Golfclub Hitland kan inschrijven voor óf het ene óf het andere klassement waarbij we een beroep doen op de competitiespelers en lage handicappers om in te schrijven voor het bruto kampioenschap. Stimuleer je vrienden en/of je teamgenoten om ook mee te doen!
  4. Na inschrijving wordt er door de Weco het wedstrijd schema's gemaakt. De indeling vindt plaats vanaf zondag 20/3 en gepubliceerd op de website van de club en op het publicatiebord in het golfhuis. Alle spelers kunnen aansluitend in onderling overleg hun wedstrijd spelen. Dit kan zowel door de week als in het weekend, dus ook de spelers met een weekkaart kunnen op deze manier mee doen. Er is ruim voldoende tijd zijn om een wedstrijd te plannen. De winnaar van de wedstrijd gaat vervolgens in het schema door naar de volgende ronde.
  5. Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn er meerdere rondes te spelen. De indeling van de rondes is (op basis van 32 spelers per schema) als volgt: ronde 1 vanaf eind maart tot 15 juni, ronde 2 aansluitend tot eind juli en daarna ronde 3 tot 10 september.
  6. De uiteindelijke halve finale en finale worden gespeeld op zondag 18/09. Voor de eventuele finalisten met alleen een weekkaart worden er in dit weekend greenfees beschikbaar gesteld door het bestuur. Alle overige clubleden kunnen op die dag meedoen met de paralel wedstrijd.
  7. Er geldt een specifiek wedstrijd reglement voor dit kampioenschap (waarbij rekening gehouden wordt met het algemeen wedstrijdreglement van de club): klik HIER om dat te lezen.
  8. Uiteindelijk zijn er in beide categorieën een 1e, 2e en 3e prijswinnaar waarbij de nummer 1 van het bruto matchplay kampioenschap van de dames en van de heren de Clubkampioenen Matchplay 2022 zijn.

Wat vragen wij nu van u: Schrijf zo snel mogelijk in (uiterlijk  19 maart) via de website onder wedstrijden “Matchplay Kampioenschap 2022” in de maand september. Let Op! Vergeet niet om in het veld “Opmerking” “Bruto” of “Netto” aan te geven! 

Noot: Met de Hitland Web App wordt slechts een beperkt aantal wedstrijden getoond: schrijf dus in via de Website. Er kan maar in één klassement worden ingeschreven.
Het max aantal deelnemers van de wedstrijd in Proware staat op 12, maar is voor inschrijving NIET beperkt.

Tijdens “Onze Eerste”, de openingswedstrijd op 20 maart komen we met verdere mededelingen.

We hopen op deze manier wederom een mooi en spannend clubkampioenschap te organiseren voor alle leden van de club. Noteer de datums en schrijf je in!

De WECO.