Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Golf spelen naast je werk?

Naast je drukke baan ook golfen? 

Je bent een enthousiaste golfer en wilt spelen naast je werk...
Daar weten wij wel raad mee: speel eens mee met onze golfclub en laat je informeren!

Wat als je eerst eens wilt kijken en de sfeer wil proeven? 

We organiseren (met iemand vanuit de golfclub) een Rondje golf samen met jou: meld je bij de Caddiemaster. We leggen je in de ronde uit wat de mogelijkheden zijn bij de Golfclub: 9 holes namiddag, veel leuke wedstrijden in het weekend, voor beginnende en gevorderde spelers.
Of je doet eens mee in een Open (fun) wedstrijd om kennis te maken: de golfclub stelt een aantal wedstrijden per jaar open voor rondenkaarthouders van de golfbaan: mail even naar secretariaat@golfclubhitland.nl en we kijken samen wanneer dat kan! 

Wat als je ook vaker wedstrijdjes wilt spelen? 

Je kan voor een periode (3 maanden) een Proeflidmaatschap afnemen en in die periode aan alle wedstrijden van de golfclub meedoen. Zo krijg je een goed beeld van onze club! 

Wat kost het? 

Voor een “Rondje golf” betaal je niets extra’s buiten je normale kosten aan de baan.
Bij deelname aan een Open wedstrijd betaal je niet meer dan een lid van de golfclub (inschrijfgeld veelal €3 of €4 per wedstrijd). Je betaalt zelf de kosten aan de baan via jouw rondenkaart.

Een Proeflidmaatschap kost €25, in combinatie met een rondenkaart van de golfbaan.
Je kunt een normale rondenkaart afnemen als je naast de clubwedstrijden ook vrij wilt spelen. De prijs voor gedifferentieerde rondenkaarten lees je op https://www.hitland.nl/tarieven/.
Kies dan voor een midweek- of volledige rondenkaart i.c.m. het aantal rondes die jij in een jaar kan spelen (vanaf 50x9 holes of meer): vanaf €580 kun je al 50x9 holes op weekdagen spelen.
Of je kiest voor een speciale rondekaart voor het proeflidmaatschap van €135 , te gebruiken voor tien 9-holes-ronden in clubwedstrijden. 

Vind je het leuk om volledig clublid te worden, dan betaal je €100 per jaar voor het lidmaatschap, naast een rondenkaart. Stap je na 1 juli in, of na een proeflidmaatschap, dan geldt een gereduceerd tarief voor het clublidmaatschap.

Ballotage of bitterballen? 

Doe mee en proef de sfeer: geen ballotage, maar bitterbal …… gewoon: gezellig, samen spelen!

Geïnteresseerd? 

Voor meer informatie klik HIER, meld je met een e-mailtje bij het secretariaat
(secretariaat@golfclubhitland.nl), of vraag de caddiemaster om contact te laten maken: wij bellen jou!