Golf spelen naast je werk?

Naast je drukke baan toch ook golfen?
Golfclub Hitland maakt dat mogelijk en tegen een aantrekkelijk tarief!

Je bent een enthousiaste golfer, maar beschikt niet over veel tijd naast je werk. Bij Golfclub Hitland weten wij daar wel raad mee, zowel voor de beginnende als gevorderde speler.

Wat als ik eerst eens wil kijken en de sfeer wil proeven?

Dat regelen we: we organiseren (met iemand vanuit de golfclub) een “rondje golf” samen met jou of je doet eens mee in een “open” (fun)wedstrijd om je te laten zien hoe dat gaat.
De golfclub stelt een aantal wedstrijden per jaar open voor rondenkaarthouders van de golfbaan. We maken graag kennis in bijvoorbeeld een namiddag 9-holes wedstrijdje of een aantal andere 9 of 18 holes gezelligheidswedstrijden, doordeweeks of in het weekend.

Wat als ik ook vaker wedstrijdjes wil spelen?

Je mag dus aan de open wedstrijden van de golfclub meedoen, maar je kan natuurlijk ook een periode (3 maanden) een Proeflidmaatschap afnemen en in die periode aan alle wedstrijden van de golfclub meedoen. Zo krijg je een goed beeld van onze club!

Wat kost dat dan?

Voor een “rondje golf” betaal je niets extra’s buiten je normale kosten aan de baan: meld je aan en we bellen je om samen een rondje te plannen!

Bij deelname aan een open wedstrijd betaal je niet meer dan een lid van de golfclub (inschrijfgeld veelal €3 of €4 per wedstrijd). Je betaalt zelf de kosten aan de baan via je rondenkaart.

Een proeflidmaatschap kost €25, in combinatie met een rondenkaart van de golfbaan.
Voor de duur van een proeflidmaatschap kost dat €135 , te gebruiken voor tien 9-holes-ronden in clubwedstrijden. Maar je kan ook een ander type rondenkaart afnemen en naast de clubwedstrijden zelf vrij spelen. De prijs voor gedifferentieerde rondenkaarten lees je op https://www.hitland.nl/tarieven/ .
Kies zelf voor een midweek of volledige rondenkaart i.c.m. het aantal rondes die jij in een jaar kan spelen (vanaf 50x9 holes of meer): vanaf €580 kun je al 50x9 holes op weekdagen spelen.

Vind je het leuk om volledig clublid te worden, dan betaal je €100 voor een clublidmaatschap, naast een rondenkaart. Stap je na 1 juli in, of na een proeflidmaatschap, dan geldt een gereduceerd tarief voor het clublidmaatschap.

Ballotage of bitterballen?

Doe mee en proef de sfeer: geen ballotage, maar bitterbal …… gewoon: gezellig, samen spelen!

Geïnteresseerd?

Meld je dan met een e-mailtje bij het secretariaat https://www.golfclubhitland.nl/lidmaatschap/proeflidmaatschap-golfclub-hitland/
of vraag de caddiemaster om contact te laten maken: wij bellen jou!