Heren Senioren 2

De spelers, namens Golfclub Hitland, van links naar rechts: Cor van der Knaap, Jos Hermans, Martin Eijkenboom, Arend van der Knaap, Martin Snoodijk, Jan van Wijk, Gert Jan van Rooijen, Ries Rook (captain), Hans Delwel

Prima start Seniorenheren 2 competitie 12 april 2019

Wij waren te gast bij golfvereniging Albatross in Prinsenbeek. Met een temperatuur die niet aan de lente is gerelateerd en een ijskoude wind met een flauw zonnetje begonnen de dubbels tegen De Hooge Rotterdamsche 3. Op papier een sterke tegenstander, echter deze wedstrijd eindigde vrij simpel in een 5-1 voorsprong.

Voor de overwinning waren nog vijf punten nodig en die moesten worden binnengehaald door de singels. Deze kwamen gemakkelijk tot stand, van de zes partijen leverde 4 maal winst een prachtige 13-5 overwinning op.

Dank aan de spelers Gert Jan van Rooijen, Jan van Wijk, Martin Eijkenboom, Martin Snoodijk, Arend van der Knaap en Cor van de Knaap. Reserve spelers van deze dag Jos Hermans en Ries Rook. Volgende week de tweede competitiedag, zal er worden gespeeld op golfbaan Rhoon tegen Golfclub Prinsenbosch.

Heren senioren 2 Golfclub Hitland gepromoveerd

Na de oprichting 4 jaar geleden is het 2e seniorenteam gepromoveerd naar de 4e klasse.

De weg die het team heeft afgelegd is van grote tot kleine nederlagen en langzaamaan naar de overwinning. Samenwerken, het wij gevoel, veel trainingsuren gezamenlijk doorgebracht en ook de training weekenden hebben geleid tot dit succes. Op de voorlaatste competitiedag stonden we nog 3e. Maar op vrijdag 10 mei jl. hebben wij bij golfclub Princenbosch de promotie veiliggesteld.

Met een 16–2 overwinning op Albatross is de competitie afgesloten.

Medio augustus gaat het team samen met de partners nog een weekend het seizoen afsluiten op een mooie baan in Zuid-Limburg. Het team waarbij Hans Delwel geen enkele wedstrijd kon spelen door een vervelende blessure bestaat uit de deelnemers Gert Jan van Rooijen – Martin Eijkenboom – Martin Snoodijk – Cor van der Knaap – Arend van der Knaap – Jos Hermans – Jan van Wijk en teamcaptain Ries Rook.