Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Dames Prinsendag 19 sept 2023: verslag

21/09/2023
Lees verder

De MATCHPLAY KAMPIOENEN 2023! Verslag

18/09/2023
Lees verder

Senioren uitgaansdag 2023, verslag

16/09/2023
Lees verder

Foto van de maand augustus 2023

12/09/2023
Lees verder

Bijpraten met Ingrid Erkens

12/09/2023
Lees verder

Afsluiting seizoen Heren senioren 2

11/09/2023

Heren senioren 2 Golfclub Hitland sluit seizoen af in België

Twee keer per jaar gaat heren 2 van Golfclub Hitland op trainingskamp, in maart jl. ging het reisje niet door wegens overvloedige regenval. Nu, eind augustus, ging de reis naar België waarbij ook de partners van de partij waren. Op weg naar Golf Club de Pierpont alleen maar regenval en dat beloofde niet veel goeds. Aangekomen rond het middaguur stonden de hemelsluizen nog volop open. Na de koffie op weg naar hole 1 echter zonder buggy’s die de baan niet in mochten. De baan was door en door nat. Een flinke tegenvaller, twee dames konden niet mee en hebben de locatie een beetje verkend.
Bij de start van de 1e flight werd het droog en kwam de zon erbij. De borrel na afloop was erg leuk en gezellig, na het douchen en omkleden richting het restaurant waar een tafel voor 13 personen was gedekt lieten wij ons verrassen op een 3 gangen diner wat uitstekend te noemen was.
Aan het eind van de avond nog een drankje bij de bar en op naar de volgende dag.

De 2e dag op weg naar Golfbaan La Tournette waar wij al waren voorbereid op het golfen zonder buggy’s. De twee dames die met een buggy in de baan zouden lopen bleven achter. in tegenstelling tot een dag eerder was deze baan bijna niet te lopen met een trolley, vanaf hole 1 tot hole 18 alleen maar heuvelachtig.
Het weer was uitstekend te noemen. Bij hole 14 gingen bij een aantal spelers het licht uit. Alleen maar klimmen en dalen met een trolley ging zijn tol eisen. Bij aankomst op hole 18 na bijna vijf uur lopen volgde de prijsuitreiking waarbij de kanttekening geplaatst door de captain van het team dat iedereen eigenlijk winnaar is geworden. 

Na een voortreffelijke lunch ging eenieder huiswaarts.