Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Dames Prinsendag 19 sept 2023: verslag

21/09/2023
Lees verder

De MATCHPLAY KAMPIOENEN 2023! Verslag

18/09/2023
Lees verder

Senioren uitgaansdag 2023, verslag

16/09/2023
Lees verder

Foto van de maand augustus 2023

12/09/2023
Lees verder

Bijpraten met Ingrid Erkens

12/09/2023
Lees verder

Winter Eclectics weer begonnen: editie 2022-2023

13/10/2022

De weekend Eclectics zijn op 2 oktober weer van start gegaan.
Onderaan tref je de top-10 netto scores van die dag. Joop bleef Jaap met 70 netto één slag voor en ook Marcel en Amira deden goede zaken voor het klassement. De beste bruto was voor Marcel van Assem (91 slagen).  

De aanpak is veranderd (zoals eerder reeds gepubliceerd op 9 september: klik HIER voor dat bericht), om de organisatie per wedstrijddag te versimpelen en spelers de vrijheid te geven voor een korte of langere "nazit". 
Kortweg:  

- We reiken geen prijzen uit voor de dagwinnaars en doen dan dus ook géén prijsuitreiking voor de beste scores van de dag. Iedereen kan naborrelen zolang men wil zonder lang te hoeven wachten op een prijsuitreiking;  

- We reiken per wedstrijd wel en ook méér prijzen uit voor de bijzondere verrichtingen, zoals Longests, Neary's, Leary's, Snoekies (5 prijzen per dag) met dus allerlei kansen voor een ieder.
Dit doen we informeel na de wedstrijd en we sparen het op voor degenen die al naar huis zijn. We reiken dan ook geen 
birdies uit: die sparen we op tot de finaledag;       

- Op de Finaledag doen we een grote prijsuitreiking o.b.v. het Totaalklassement: de beste 5 spelers in het netto én in het bruto klassement en ander leuks.. 
Het inschrijfgeld blijft €4 per dag, maar de prijzen op de finaledag worden groter en meer in getal, zodat het inschrijfgeld als vanouds wordt ingezet voor prijzen (rekening houdend met plm. 50%  reservering voor de grote kampioenschappen, ook als vanouds).

Dus: gewoon lekker naborrelen zonder lang op een prijsuitreiking te hoeven wachten. Er worden dus ook niet gelijk uitslagen gepubliceerd, die lees je nadien op de website of in het nieuws; dit ontlast de WECO op de betreffende dag.

We spelen dit jaar nog 4 edities: meer als andere jaren! En volgend jaar spelen we er naar verwachting nog eens 5, dus in totaal 10 keer.  Genoeg tijd om gewapend met de bekende strookjes de  "scores per hole" (ringerscores) nog meermalen te verbeteren en ieders verbeteringen te bespreken met een drankje op hole 19... 

De (netto) uitslagen van de eerste Winter Eclectic: 

De strookjes liggen weer klaar voor de 2e Editie! 

Groet van de WECO.