Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Openingswedstrijd 2024: Traditionele Special met de Golfbaan

01/04/2024
Lees verder

Foto van de maand april 2024

28/03/2024
Lees verder

Even bijpraten met Marjan Hermann

28/03/2024
Lees verder

Golfclub Hitland opent golfseizoen met Onze Eerste: verslag

27/03/2024
Lees verder

Monthly Medal 1 van 2024: verslag

17/03/2024
Lees verder

Winter Eclectic 6 met een Toast!

19/12/2022

Het jaar zit er bijna op, de kerstdagen en Oud-en-Nieuw in aantocht.. 

Het nieuwe jaar hebben we weer leuke wedstrijden in petto en dat kan je al zien in de nieuwe kalender.. Met nieuwe plannen (zoals meer Monthly medals, meer teamwedstrijden, weer veel Winter Eclectics), maar ook met bekende succesnummers zoals Matchplay kampioenschappen met herkansing, de Family&Friends, de Pro Challenge en dergelijke: daar hoor je later meer over! 
De  Winter Eclectics editie 23-24 gaan we naar verwachting verdelen in een Zaterdag- en een Zondag- serie, zodat zaterdag-werkers zich kunnen richten op de zondag serie. Maar dat is voor later: eerst de lopende editie afmaken...   
De eerste teamwedstrijd is al gepland op zaterdag 28/1: een Greensome Matchplay (netto) : leuk voor competitie spelers, maar ook voor iedereen die graag Matchplay speelt! 

De Winter Eclectics 22-23 gaan dus gewoon verder en het wordt steeds moelijker de koplopers te benaderen of voorbij te streven. Dus doe extra je best om in de nog 5 geplande wedstrijden goed te scoren! We geven mooie dag prijsjes voor de bijzondere verrichtingen.
Omdat we in deze cyclus geen dagprijzen voor de winnaars uitkeren, zullen we veel méér dan 3 prijzen per categorie uitreiken op de finaledag van 15 april. We broeden er nog even op hoe we jullie inleg bij de eerdere Eclectics leuk kunnen inzetten op het totaalklassement.

Na de Winter Eclectic 6 op zondag 15 januari, wil de WECO graag de spelers van die dag een glaasje aanbieden en een toast uitbrengen op het nieuwe jaar, met vooral gezondheid voor een ieder en veel sportief plezier met onze mooie sport! 

We hopen jullie dan te zien. Fijne feestdagen en een goede start in 2023! 

Groet van de WECO.

De bronafbeelding bekijken