Nieuws

Tussenstand Monthly Medal /nog 2 te gaan.

21/07/2021
Lees verder

Ries maakt kennis met Cassie Pienaar

15/07/2021
Lees verder

Every hole a Neary! Zondag 29 augustus vanaf 15:00 uur (9H)

15/07/2021
Lees verder

Golfweek: "Golfplaza Texas Scramble Open" en meer!

14/07/2021
Lees verder

Family&Friends toernooi zaterdag 10 juli groot succes

11/07/2021
Lees verder

Wie denkt mee voor de Middengroep?

09/04/2020

Als onderdeel van alle initiatieven om de golfbaan en onze club nog interessanter te maken, is er ook aandacht voor de middengroep. Deze middengroep kenmerkt zich vooral door golfers tussen de 25 en 60 jaar die golfen combineren met het werk. De vraag is natuurlijk eerst of deze ‘middengroep’ zelf behoefte heeft aan aandacht en zo ja: wat zijn dan de zaken die het voor deze groep extra leuk gaan maken?  

Om dit te onderzoeken willen we met een select groepje samen brainstormen over de mogelijkheden om de middengroep nog meer te enthousiasmeren. Vanuit de golfbaan neemt Marylane deel aan deze brainstorm en ook Regina Dinkla heeft al vanuit de golfclub aangegeven mee te willen denken.   

We zoeken nog naar een paar leden van de golfclub om aan te sluiten bij de brainstorm, leden die in de middengroep zitten en ideeën hebben om het golfen met elkaar nog uitdagender te maken.
Heb je interesse, laat het dan even weten aan Thomas Arts (artstam@ziggo.nl). Als de coronacrisis het toe gaat laten, zorg ik ervoor dat we een afspraak maken op de golfbaan die niet langer dan 1 ½ zal duren!

Suggesties zijn welkom, vanuit het Transitieteam, Thomas