Nieuws

Tussenstand Monthly Medal, juli 2022

04/07/2022
Lees verder

Heerlijke haring en mooie scores!

27/06/2022
Lees verder

Status Matchplay Kampioenschappen, juni 2022

27/06/2022
Lees verder

Family&Friends toernooi 2022 WORDT EEN SHOTGUN!

23/06/2022
Lees verder

Hoge handicappers-Buddy wedstrijd: vooraankondiging

23/06/2022
Lees verder

Weco Terugblik 2021 en Enquête 2022

14/12/2021

Het jaar 2021 is voor de Weco beëindigd; de laatste wedstrijden in december moesten helaas worden geannuleerd vanwege wateroverlast op de baan.  

We hebben een jaar gehad waarin we (na wat "Corona vrije rondes" in januari) gelukkig veel konden spelen. 

We kijken terug op mooie kampioenschappen Strokeplay, Matchplay, Fourball en Foursome.
De Matchplay kampioenschappen zijn extra leuk geworden omdat we met het netto kampioenschap meer spelers vanuit de gehele vereniging weten te interesseren en dus meer leden elkaar ontmoeten. 
De Foursome kampioenschappen moest meermalen worden uitgesteld vanwege slecht weer, en kon pas eind oktober worden gespeeld. 

De meerronden wedstrijden trekken zowel de competitieve als recreatieve spelers. De Winter Eclectics en Monthly Medals zijn blijvend populair, ook voor de wat hogere handicappers. Na de formele start van het qualifying seizoen in "Onze Eerste", zijn ook enkele Goede doelen wedstrijden gespeeld: daarin was m.n. de nieuwe opzet van de Family & Friends als "special", met introducees van leden en relaties van de golfbaan een succes voor spelers én locale Voedselbank.    

De Pro Challenge is inmiddels een jaarlijks klapstuk, waarin de pro's met veel spanning en plezier hun scores met die van de teams van binnen en buiten de club vergelijken. Met meer dan honderd spelers en met een shotgun een waar spektakel!    

De Fun-wedstrijden zijn van-alles-wat: naast de bekende Haringwedstrijd verzinnen we regelmatig wat nieuws. Helaas vielen er nogal wat van deze wedstrijden in het water..  

De kalender voor het eerste kwartaal 2022 is vastgesteld en inmiddels inzichtelijk via de website.
We willen voor de totale kalender graag weten wat de leden leuk vinden: hiervoor hebben we bijgaande enquête opgesteld. We vragen jullie om deze voor de WECO in te willen vullen, om de beste keuzes te maken in 2022!  

Gun ons 3 minuten van jouw tijd en klik HIER

Dank daarvoor! 

Fijne feestdagen en een gezond 2022 gewenst door de WECO.