Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Matchplay kampioenschap gaat weer van start!

02/04/2024
Lees verder

Openingswedstrijd 2024: Traditionele Special met de Golfbaan

01/04/2024
Lees verder

Golfclub Hitland opent golfseizoen met Onze Eerste: verslag

27/03/2024
Lees verder

Monthly Medal 1 van 2024: verslag

17/03/2024
Lees verder

Matchplay Clubkampioenschap 2024: de inschrijving is geopend!

14/03/2024
Lees verder

Weco Terugblik 2021 en Enquête 2022

14/12/2021

Het jaar 2021 is voor de Weco beëindigd; de laatste wedstrijden in december moesten helaas worden geannuleerd vanwege wateroverlast op de baan.  

We hebben een jaar gehad waarin we (na wat "Corona vrije rondes" in januari) gelukkig veel konden spelen. 

We kijken terug op mooie kampioenschappen Strokeplay, Matchplay, Fourball en Foursome.
De Matchplay kampioenschappen zijn extra leuk geworden omdat we met het netto kampioenschap meer spelers vanuit de gehele vereniging weten te interesseren en dus meer leden elkaar ontmoeten. 
De Foursome kampioenschappen moest meermalen worden uitgesteld vanwege slecht weer, en kon pas eind oktober worden gespeeld. 

De meerronden wedstrijden trekken zowel de competitieve als recreatieve spelers. De Winter Eclectics en Monthly Medals zijn blijvend populair, ook voor de wat hogere handicappers. Na de formele start van het qualifying seizoen in "Onze Eerste", zijn ook enkele Goede doelen wedstrijden gespeeld: daarin was m.n. de nieuwe opzet van de Family & Friends als "special", met introducees van leden en relaties van de golfbaan een succes voor spelers én locale Voedselbank.    

De Pro Challenge is inmiddels een jaarlijks klapstuk, waarin de pro's met veel spanning en plezier hun scores met die van de teams van binnen en buiten de club vergelijken. Met meer dan honderd spelers en met een shotgun een waar spektakel!    

De Fun-wedstrijden zijn van-alles-wat: naast de bekende Haringwedstrijd verzinnen we regelmatig wat nieuws. Helaas vielen er nogal wat van deze wedstrijden in het water..  

De kalender voor het eerste kwartaal 2022 is vastgesteld en inmiddels inzichtelijk via de website.
We willen voor de totale kalender graag weten wat de leden leuk vinden: hiervoor hebben we bijgaande enquête opgesteld. We vragen jullie om deze voor de WECO in te willen vullen, om de beste keuzes te maken in 2022!  

Gun ons 3 minuten van jouw tijd en klik HIER

Dank daarvoor! 

Fijne feestdagen en een gezond 2022 gewenst door de WECO.