Nieuws

Tussenstand Monthly Medal, juli 2022

04/07/2022
Lees verder

Heerlijke haring en mooie scores!

27/06/2022
Lees verder

Status Matchplay Kampioenschappen, juni 2022

27/06/2022
Lees verder

Family&Friends toernooi 2022 WORDT EEN SHOTGUN!

23/06/2022
Lees verder

Hoge handicappers-Buddy wedstrijd: vooraankondiging

23/06/2022
Lees verder

Vrijwilligers steken de handen uit de mouwen

01/09/2021

Ton Aker en Gerard Hoogwerf hadden het keurig voorbereid: een A4-tje waarop per hole was vastgelegd welke zaken aangepast moesten worden. John Siteur had met hen het voorwerk gedaan en vanuit de H&R commissie een aantal zaken aangedragen die het toepassen van de regels bevorderen in (de vernieuwde visie op) het groen in de baan. Met 7 vrijwilligers gingen we aan de slag..

Zo  moesten de nodige witte, gele en rode palen worden herplaatst om de verschillen tussen Rough en Water opnieuw te markeren. Vele nieuwe stukjes natuur werden hierbij ingepast in de huidige waterhindernissen.  
Daarnaast zijn de nodige paaltjes weer zichtbaar en in de gewenste lijnen neergezet. Er werden paaltjes losgesjord, grondgaten geboord, paaltjes geslagen, sommige nieuw getaped en "Next tee" bordjes werden op betere plekken gezet.

Iedere eerste woensdagmorgen van de maand gaan we als team dit soort werkjes doen: uitleg met een kopje koffie, werken, een snelle lunch en weer naar huis. Er is de eerste keer gezellig maar ook stevig gewerkt. 

Wil je meedoen? Laat het weten bij de balie van de Golfbaan! Gerard neemt dan contact met je op. Dat kan natuurlijk ook als je wel wat wilt doen, maar op een ander moment.  

Fred en John aan het werk...

Marien mist op de foto hieronder: hij maakte dit kiekje!