Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Uitnodiging Handicart wedstrijd 2024

22/06/2024
Lees verder

Monthly medal 2024 Tussenstand na MM3

19/06/2024
Lees verder

Dames Uitgaansdag 2024: Rhoon Golfcenter

19/06/2024
Lees verder

Playoff in Clubkampioenschap Strokeplay!

17/06/2024
Lees verder

Hoe schrijven gasten eigenlijk in?

15/06/2024
Lees verder

Versterking commissies gevraagd…

10/08/2021

Geen vereniging kan bestaan zonder vrijwilligers.  Dat geldt ook voor Golfclub Hitland en we zijn dankbaar voor de vele leden die zich al op enigerlei wijze inzetten of dat afgelopen jaren hebben gedaan. Maar ook de actuele groep vrijwilligers moet met enige regelmaat worden aangevuld en versterkt, omdat er ook leden, na vaak jaren van inzet, er mee moeten of willen stoppen.

De taken binnen de golfclub worden uitgevoerd via de verschillende commissies. De kern van het werk zit in het organiseren van de wedstrijden en dat is in de basis helemaal niet zo moeilijk. De ervaren commissieleden stellen de wedstrijdkalender op en richten die in tot het punt dat er per wedstrijd kan worden ingeschreven en gespeeld.

Het scala van spelvormen varieert per commissie, maar de basis is altijd hetzelfde: flight-indelingen, startlijsten en scorekaarten aanmaken, de wedstrijdtafel bemensen, uitslagen verwerken en prijsuitreikingen (helpen) doen. De nieuwe leden in de commissies worden door meer ervaren leden geholpen om dat te leren.

Natuurlijk zijn er ook andere taken in iedere commissie: in overleg wordt besproken of, hoe en wanneer een nieuwe vrijwilliger daarin kan en wil meedoen. En last but not least: nieuwe bezems vegen het schoonst: nieuwe commissieleden leveren vaak frisse input! Daarmee maken we de vereniging nog leuker met en voor elkaar en staan we open voor nieuwe inzichten.

Heb jij al eens een periode meegedaan met wat extra taken binnen de club? De volgende commissies hebben aanvulling nodig:

Wil je meer weten en beoordelen of het wat voor je is? Doe dan een mailtje naar één van bovenstaande mailadressen. Natuurlijk kan je ook één van de huidige commissieleden benaderen als je dat liever doet!

Groet  vanuit de Communicatie commissie, Ries Rook.