Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

De WECO heeft dringend jullie hulp nodig!

13/07/2024
Lees verder

Nieuws van de baan: SUNday FUNday 4/8

11/07/2024
Lees verder

Nieuws van de Baan: Stimp* meting van de greens

11/07/2024
Lees verder

Vooruitblik finales MP kampioenschap 2024 en Texas Scramble

11/07/2024
Lees verder

Family&Friends 2024 groot succes

08/07/2024
Lees verder

Update van de werkgroep Scenario vorming

20/08/2019

Beste golfvrienden en –vriendinnen,

In de ALV van januari 2019 hebben we als werkgroep de opdracht gekregen om na te denken over mogelijke toekomst scenario’s voor de golfclub. Het is inmiddels de hoogste tijd om jullie vanuit de werkgroep te informeren over hetgeen we aan het doen zijn!

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt om toekomst scenario’s te toetsen, verbeteropties te identificeren en deze als basis te bespreken met de golfbaan, externe partijen en een aantal golfclubleden. Dat gebeurt nog wat achter de schermen, omdat veel veranderingen samen met de baan vormgegeven worden en we als goede partners samenwerken.

De scenario’s zijn al eerder genoemd:

1. Huidige situatie handhaven/verbeteren

2. Golfclub onder de golfbaan

3. Samenwerking met een andere golfclub

4. De Golfclub opheffen

Onze eerste conclusie is dat scenario 1 (huidige situatie) de beste optie is. Een randvoorwaarde is dan wel dat de samenwerking tussen golfbaan en golfclub sterk verbetert. Mocht dit niet lukken dan is wellicht het enige reële scenario om de golfclub op termijn op te heffen. Daar gaan we echter niet vanuit en zijn juist in een goede samenwerking met de golfbaan bezig om verbeteropties uit te werken.

We hebben samen met de golfbaan een aantal principes benoemd die leidend zijn voor onze samenwerking. Deze principes met de daaraan gekoppelde verbeteropties worden voorgelegd aan de Commissies in het koepeloverleg van 28 augustus. Daarnaast blijven we in gesprek met de golfbaan.

Na het koepeloverleg organiseren we een overleg tussen vertegenwoordigers van de commissies en de golfbaan. De resultaten uit dit overleg en de bevindingen van onze werkgroep zullen we presenteren in de ALV van november.

Wil je zelf actief meedenken dan ben je uiteraard welkom: meld je dan bij een van leden van de werkgroep of bespreek het met commissie vertegenwoordigers, die ideeën kunnen inbrengen!

Werkgroep scenariovorming: Jannie Zeeman, Thomas Arts, Piet van Bokkum, Ton Heemskerk.