Nieuws

Fourball Betterbal 2022: schrijf nog in!

15/05/2022
Lees verder

Matchplaykampioenschap lekker op gang!

13/05/2022
Lees verder

NGF competitie weer achter de rug..

12/05/2022
Lees verder

Schrijf nu in op de Strokeplaykampioenschappen 2022!

12/05/2022
Lees verder

Heren Senioren 1 kampioen in NGF competitie!

12/05/2022
Lees verder

Sinterklaas viering op 5 december 2019

11/12/2019

Ondanks het feit dat de baan 's morgens wit was en er sprake was van mist, bleek deze toch open en kon onze senioren wedstrijd gelukkig doorgaan.

Er bleek echter verwarring te zijn door de melding dat trolleys "tijdelijk" niet toegestaan waren, waardoor meerdere deelnemers zich afmeldden. Om ca. 11.00 uur mochten de trolleys alsnog de baan in en zijn er spontaan 9 aangepaste flights gemaakt en hebben alsnog 9 holes gelopen.

Het is was nog even spannend of sint en piet dit jaar op onze golfclub konden komen, want op 5 december zijn er natuurlijk heel wat adressen te bezoeken en zij willen niemand teleurstellen.

Nadat alle flights terug waren en zich te goed konden doen aan een warm drankje met versnapering, hebben wij luidkeels enige sinterklaas liedjes gezongen en warempel: plotseling zagen wij een buggy op hole 18 aankomen waar de sint in zat!

De verrassing was compleet toen de sint en zijn trouwe piet op dat moment ook het restaurant Hit binnenkwamen.

Wat bleek, onze vertrouwde sint had een "inwerk" sint ingezet om zijn taken in een volgend jaar eventueel van hem over te nemen, want zij zijn van plan om zowel mijter als zak aan de bomen te hangen; natuurlijk moest zijn geschiktheid nog wel worden getest, hetgeen naar ieders indruk wonderwel is geslaagd. Wel wordt nog gezocht naar een geschikt piet (m/v), want alleen is deze taak niet uit te voeren.

Aan de hand van zelfs 2 grote boeken, hebben zij gedrie├źn enige senioren extra aandacht gegeven en bijpassende kleinigheden uitgedeeld.

Het was weer een zeer geslaagde sinterklaas viering!

De seniorencommissie