Eerste wintereclectic, geen valse start

Half oktober, het is herfst en het qualifying seizoen zit erop. En toch, deze eerste uit een serie van 6 winterwedstrijden kon best doorgaan voor een late zomerwedstrijd. Ook de kans dus om een score neer te zetten op elke hole die later in het winterseizoen niet zo gemakkelijk gerealiseerd kan worden. En dat gebeurde ook wel her en der. Er vielen 8 birdies en bij vlagen werd er leuk gescoord. Toch ging niemand met de nettoscore onder de baan en bleek geen enkele single handicapper in staat onder de 80 te scoren.

Maar niet getreurd, de kop is eraf en we hebben weer veel holes te verbeteren en dat is ook een uitdaging. De terechte winnaar van het brutoklassement was Alexandra van Rossum met 80 slagen. Met deze score werd ze in het netto klassement derde en ook haar longest drive op hole 18 bleek voor alle andere dames een brug te ver. Het was dus een beetje een Alexandradag.

De uitslag: (de complete uitslag vind je natuurlijk op de website: https://hitland.prowaregolf.nl/match/results/id/33...)

Longest drive dames: Alexandra van Rossum, heren: Patrick Klein Breteler

Nearest to the pin: Martine van Gennip

Netto: 1 Thomas Arts, 2 Danielle Remmerswaal, 3 Alexandra van Rossum

Bruto: 1 Alexandra van Rossum, 2 Richard Ouwerling, 3 Danielle Remmerswaal

Ten slotte: de volgende wecowedstrijd is de ‘Kies je teebox kleur’ op 30 oktober en de tweede wintereclectic is op 19 november. Tijdig inschrijven, want voor je het weet zit het vol.

(De foto van Alexandra komt uit het archief want een camera was even niet voor handen)