Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Every hole neary: jeugdleden in de prijzen!

Hoewel er wel een buitje voorspeld was, bleef het zondagmiddag 30 augutus droog.


Een funwedstrijd over 9 holes, non qualifying, met op iedere hole een neary.  De spelregels waren globaal uitgelegd, maar wat ga je doen?
Zijn de stableford punten eigenlijk wel van belang? Nee joh, alleen die neary: dus leg de approach niet op maar vlak naast de green! 
Er deden 6 Jeugdleden mee en die waren lekker ingespeeld na hun zondagochtend training van de golfschool. Ik mocht in een flight met 2 jeugdspelers spelen (Floris en Koen) en ze deden het super goed!  Natuurlijk eventjes een beetje wennen aan elkaar, want de mix met jeugdleden in een WECO wedstrijd hadden we nog niet eerder gemaakt.  Iedere hole moest de koker toch even open, want we waren reuze nieuwsgierig: wie was die Wim Rietveld die op hole 3 de bal op 3 cm van de vlag had gespeeld?  Hilarisch werd het op hole 4: "Alles of niets!" riep Koen van buiten de green en het werd Alles! Koen verbeterde 4 voorgangers en noteerde zijn Neary op 25 cm van de pin!  Nog een andere jeugdspeler viel ook in de prijzen: Nino speelde op hole 8 de bal 5 centimeter van de vlag!  

De andere nearies mochten worden genoteerd door de senioren: Theo (2 keer), Leo, Wim, Stefan, Pieter en Alex. 
Voor de senioren waren er dus geen andere prijzen te winnen. Wel voor de jeugdleden: Fleur won met 16 stableford punten de extra prijs voor de Jeugd voor haar goede spel. Het was een super leuke middag: voor herhaling vatbaar! 

Groet van Jannie Zeeman, flightgenote van Floris en Koen.