Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

De WECO heeft dringend jullie hulp nodig!

13/07/2024
Lees verder

Nieuws van de baan: SUNday FUNday 4/8

11/07/2024
Lees verder

Nieuws van de Baan: Stimp* meting van de greens

11/07/2024
Lees verder

Vooruitblik finales MP kampioenschap 2024 en Texas Scramble

11/07/2024
Lees verder

Family&Friends 2024 groot succes

08/07/2024
Lees verder

Onze Eerste 2024 op 24 maart..

14/03/2024

Het wordt weer lente en we proeven het voorjaar: dan komt "Onze Eerste" er weer aan! 

Het gras begint te groeien, de zon laat zich vaker zien, de regen wordt allengs minder en de baan is hopelijk snel weer Qualifying..
Als golfers verlangen we naar zomerse condities, het buiten genieten en het op het terras evalueren wat er allemaal nog fout of al weer goed ging na de winterstop. Doet jouw golfswing het nog een beetje?  

Onze Eerste is een wedstrijd uit een oude golftraditie. Deze wedstrijd wordt door veel verenigingen gespeeld en markeert het begin van het ‘qualifying seizoen’. We spelen de wedstrijd altijd in de tweede helft van maart, in de hoop dat de baan dan ook weer qualifying is en er met een lekker lentezonnetje gespeeld kan worden. 

De wedstrijd is van origine een zogenaamde statuswedstrijd, maar onze golfclub heeft die traditie van “jasje/dasje” al een aantal jaren losgelaten. Omkleden hoeft dus niet en het is dus even gemoedelijk als andere wedstrijden.

De wedstrijd wordt wederom gespeeld in een stableford spelvorm. De wedstrijd is dus leuk voor alle type handicappers! 
Naast de dagprijzen wordt op deze dag ook de Order of Merit van het voorgaande jaar uitgereikt, de prijs voor de beste individuele prestaties over het geheel van wedstrijden in dat jaar. Kom hem (ja, het is een hem...) eren! 

Ook de jeugd is van harte welkom! We delen jeugdspelers in met elkaar en met flightgenoten die hen, waar gewenst, helpen met het spelen van de 18 holes baan in een wedstrijd. We proberen voor de jeugd een “wedstrijd-in-een-wedstrijd” te organiseren: eigen prijzen voor de beste jeugdspelers! 

Onze eerste wordt gespeeld op zondag 24 maart. Opgeven voor de wedstrijd kan al via de website van de golfclub (tot uiterlijk zaterdag 16 maart). 

Doe mee en geniet van het weer, het spel en van elkaar!