Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Drie kampioenen NGF competitie 2024

08/05/2024
Lees verder

Heren Senioren 1 kampioen 2024

08/05/2024
Lees verder

Heren Senioren 2 kampioen 2024

08/05/2024
Lees verder

SAVE THE DATE Family & Friends op zaterdag 6 juli !

07/05/2024
Lees verder

Saldo Rittenkaart in jouw Golfdashboard…

07/05/2024
Lees verder

Matchplay kampioenschap 2021

11/02/2021

We gaan weer bijna starten met dit kampioenschap: SCHRIJF SNEL IN..!

Na de mooie ervaringen van 2020 organiseert de Weco het Matchplay Clubkampioenschap 2021 op dezelfde wijze. We hopen dat de tamtam van vorig jaar zorgt voor nog meer deelnemers dit jaar. Het kampioenschap is voor álle deelnemers van de club, dus zowel jeugd-, senioren-, handicart-, week- en weekend-spelers. De opzet is als volgt:

  1. Het matchplay kampioenschap wordt gesplitst in een bruto en netto klassement (met hcp verrekening) waarbij de uiteindelijke clubkampioen uit het bruto klassement komt.
  2. In het bruto klassement spelen de dames en heren apart. Bij het netto klassement spelen we gemengd. Het inschrijfgeld bedraagt €10,= p.p. voor alle finalisten.
  3. Ieder lid kan inschrijven voor óf het ene óf het andere klassement waarbij we een dringend beroep doen op de competitiespelers en single-hcp spelers om in te schrijven voor het bruto kampioenschap. Stimuleer je vrienden en/of je teamgenoten om ook mee te doen!
  4. Na inschrijving wordt er door de Weco het wedstrijdschema gemaakt. De loting daarvoor vindt plaats vóór Onze Eerste van 21/3, zo mogelijk dan gepresenteerd en gepubliceerd op de website van de club en op het publicatiebord in het golfhuis. Alle spelers zullen daarna in onderling overleg hun wedstrijd spelen. Dit kan zowel door de week als in het weekend, dus ook de spelers met een weekkaart kunnen op deze manier mee doen. Er zal ruim voldoende tijd zijn om een wedstrijd te plannen. De winnaar van de wedstrijd gaat vervolgens in het schema door naar de volgende ronde.
  5. Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn er meerdere rondes te spelen. De indeling van de rondes is (op basis van 32 spelers per schema) als volgt: ronde 1 vanaf eind maart tot 15 juni, ronde 2 aansluitend tot eind juli en daarna ronde 3 tot 10 september.
  6. De uiteindelijke halve finale en finale worden gespeeld op zondag 19-09. Voor de eventuele finalisten met alleen een weekkaart worden er in dit weekend greenfees beschikbaar gesteld door het bestuur. Alle overige clubleden kunnen op die dag meedoen met de toeschouwers wedstrijd.
  7. Er geldt een specifiek wedstrijd reglement voor dit kampioenschap (waarbij rekening gehouden wordt met het algemeen wedstrijdreglement van de club): klik HIER om dat te lezen.
  8. Uiteindelijk zijn er in beide categorieën een 1e, 2e en 3e prijswinnaar waarbij de nummer 1 van het bruto matchplay kampioenschap van de dames en van de heren de Clubkampioenen Matchplay 2021 zijn.

Wat vragen wij nu van u: Schrijf zo snel mogelijk in (uiterlijk  10 maart) via een mail naar weco@golfclubhitland.nl onder vermelding van: Naam, e-mailadres, tel.nr. en voor welk klassement je wilt uitkomen.
Er kan maar in één klassement worden ingeschreven.

Tijdens “Onze Eerste”, de openingswedstrijd op 21 maart komen we met verdere mededelingen.

We hopen op deze manier wederom een mooi en spannend clubkampioenschap te organiseren voor alle leden van de club. Noteer de datums en schrijf in!

De WECO.