Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Finale Heren Ballenlawine 2024:verslag

22/10/2024
Lees verder

Bijna wintertijd, dus winterregels..

21/10/2024
Lees verder

Nieuwe release Parrow APP

15/10/2024
Lees verder

Even bijpraten met Robert Okkerse

13/10/2024
Lees verder

Over Zaterdag en Zondag Eclectics 2024-2025

12/10/2024
Lees verder

Laatste update Transitieteam: décharge en afronding.

21/12/2020

Laatste update transitieteam: decharge, afronding en overdracht.

Het transitieteam heeft in haar laatste vergadering decharge gekregen en het “veranderwerk” afgerond. 

Wat nog wordt gedaan is de archivering van documenten en overdracht. 

Het bestuur van de golfclub en het baanmanagement hebben hun waardering uitgesproken over de behaalde resultaten en hun intenties uitgesproken om op de ingeslagen weg door te gaan. Bijvoorbeeld de introductie van het Proeflidmaatschap, de open wedstrijden, de specials zoals de Pro Challenge, de afspraken over “rondje golf” en de communicatie via nieuwsbrieven hebben een nieuw elan gecreëerd in het anders denken en de onderlinge samenwerking.         

Het evaluatiedocument van het transitieteam  beschrijft wat er in 2020 wel en niet is opgeleverd: in de werkwijze was afgesproken dat de uitvoering sowieso eind 2020 wordt beëindigd en de resterende activiteiten worden overgedragen naar het bestuur.    

Het bestuur zal de vervolgstappen en de aanpak in 2021 nader bespreken op basis van hun eigen participatie, de input vanuit het evaluatierapport en de eind oktober geleverde input van de klankbordgroep.        

De evaluatie rapportage is, samen met de nodige andere kerndocumenten, gepubliceerd op de website (onder commissies/bestuur/transitieteam, als beveiligde clubpagina): klik HIER. Het password voor de clubpagina kan desgewenst worden opgevraagd bij het secretariaat. 

Vanuit het motto van onze golfclub “Samen leren, samen verbeteren, samen presteren, samen vieren” wensen we alle leden van de golfclub Hitland, naast fijne feestdagen en een gezond 2021, heel veel speelplezier en nog meer leuke veranderingen!

Met een laatste groet namens het transitieteam,

Jannie Zeeman