Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Monthly Medal 2 op 20 april: verslag

24/04/2024
Lees verder

Margriet van der Linde overleden

19/04/2024
Lees verder

Gratis ballen in april!

16/04/2024
Lees verder

Fourball Betterball kampioenschap 2024: schrijf in!

16/04/2024
Lees verder

Aankondiging Rydercup 2024 18 mei

16/04/2024
Lees verder

Introductiemiddag Jeugd voor herhaling vatbaar!

24/09/2020

Zaterdag 19 september: op een prachtige dag kwamen er meer kinderen  naar de introductiemiddag dan wat wij hadden verwacht. Dat was al direct een aangename verassing!

Alle kinderen keken in het begin een beetje de kat uit de boom, maar toen we naar de driving range gingen en ze daar zelf ballen mochten afslaan, gingen ze allemaal los.
In de korte lessen voor een ieder van onze "pro" Xavier (ja zo heet een golfleraar die zelf ook heel goed is), op het leuke parcours op de putting green, en met de enthousiaste uitleg die we van Xavier kennen, werden de kinderen steeds enthousiaster. En wat slaat die pro ver zeg, met een ijzeren 7!

Onze eigen jeugdleden Floris, Koen en Viggo waren bekwame coaches voor de teams die uiteindelijk een onderlinge competitie aangingen, inclusief de paar holes spelen op de par-3 baan. 

We zagen best een paar natuurtalenten en het was heel leuk om te zien. Iedereen heeft het zonder moeite 2 uur lang kunnen volhouden en na het wedstrijdje op de par-3 baan werd er natuurlijk een prijsuitreiking gehouden voor alle winnaars, onder het genot van een hapje en een drankje.

Het was een geslaagde dag in samenwerking van de golfbaan, golfclub en golfschool: zeker voor herhaling vatbaar! 

Groet van Amira Sehovic en Christiaan Hoos.

Eerst naar de driving range:

Dan chippen: 

Putten is super belangrijk: wedstrijdje!

En dan naar de Par-3 baan: welk team scoort het best?