Nieuws

Jeugd golf event Gem. Zuidplas op Hitland

14/10/2021
Lees verder

Mooi afscheid van commissieleden Golfclub Hitland, 12-10-2021

14/10/2021
Lees verder

Hoge handicap wedstrijd 27 november

12/10/2021
Lees verder

Golfplaza Pro Challenge 2021: een geweldige dag!

10/10/2021
Lees verder

Winter Eclectic 2 is "Invitational"!

10/10/2021
Lees verder

Introductie nieuwe leden en meer..

10/03/2021

Het werven van nieuwe en het behouden van bestaande leden is een belangrijke prioriteit voor onze club. Daarom is begin februari 2021 de Werkgroep Werving en Activiteiten opgericht. De taken van de werkgroep zijn o.a. om nieuwe leden te verwelkomen en om leuke nieuwe clubactiviteiten voor bestaande leden te verzorgen. De Werkgroep bestaat uit Stefan Westerling (team coördinator), Gert Jan van Rooijen (teamlid) en Wim van Vinden (teamlid).    

Onder de noemer ‘werving’ valt ook het goed introduceren en de opvang van nieuwe leden en, om ook de nieuwe leden van het laatste half jaar daarin mee te nemen, heeft de werkgroep eerst deze prioriteit aangepakt.

Het resultaat is dat wij de laatste weken drie online introducties hebben gehouden waarin 9 nieuwe leden een introductie hebben gehad met informatie over Golfclub Hitland met o.a. de historie van de club, een overzicht over de verschillende organisaties op het golfpark, praktische informatie over de driving range, sanitaire locaties etc. en het secretariaat. Ook hebben de nieuwe leden beleidsinformatie over o.a. het Corona-protocol, huishoudelijk reglement etc. ontvangen. Tegelijkertijd kregen zij informatie en een demonstratie van ons Wedstrijd- en boeking systeem en de mobiele app. En natuurlijk kregen zij ook het label van de golfclub voor aan de golftas! 

Wij hebben heel veel spontane positieve reacties gekregen van de nieuwe leden, o.a. van een van de nieuwe leden die al een tijd gespeeld heeft op de baan maar als spontaan eindcommentaar bij de introductie sessie zei: “Ik speel al een tijd hier maar nu voel ik mij pas echt lid van Golfclub Hitland!”.

Dit  enthousiasme heeft ook geresulteerd in veel spontane inschrijvingen van de nieuwe leden voor de Fun wedstrijd op de par 3 baan. Daarom hebben wij de wedstrijd een nieuwe naam gegeven : “Par-3 Fun met nieuwe leden”.

Nu wij dit proces met nieuwe leden hebben opgezet zullen wij het gaan gebruiken voor alle toekomstige nieuwe leden, maar dan hopelijk niet meer online maar persoonlijk en “live” op het Golfpark.

De volgende stappen, het werven van nieuwe leden en leuke activiteiten voor bestaande leden zijn ook al opgestart en meer informatie hierover horen, en zien, jullie binnenkort. 

Reacties zijn altijd welkom! Groet vanuit de Werkgroep.