Nieuws

Uitslagen en prijswinnaars Weekend Winter Eclectic 2

26/10/2020
Lees verder

Corona update - weer zijn de regels aangescherpt: lees het coronaprotocol, ook als speler!

15/10/2020
Lees verder

​Nieuwsbrieven maken is leuk: doe je mee? ​

10/10/2020
Lees verder

Maandactie golfbaan Hitland: nieuwe rondenkaart 2021, tegen het tarief van 2020. Te gebruiken per 1 oktober, geldig t/m 31-12-2021

08/10/2020
Lees verder

Terugblik Golfplaza Pro Challenge: anders dan anders..

07/10/2020
Lees verder

Inschrijving geopend voor de Pro Challenge op Golfbaan Hitland!

17/08/2019

Beste golfvrienden en -vriendinnen,

Als eerder gemeld spelen we in samenwerking met Golfbaan, Golfpro’s en Golfclub op 19 oktober de Pro Challenge.

We spelen een (Shot gun) Texas Scramble in teams van 4 spelers, die met hun (netto) teamscores het team van de Pro’s en onze clubkampioen Mark Nossent proberen te verslaan. De wedstrijd is “open” voor rondenkaarthouders, creditklanten, greenfee spelers, MGH registratieleden en we hopen op een mooie mix van teams en leuke kennismakingen!

Zie ook de informatie op de mooie Poster die we ophangen op de Golfbaan en ook gepubliceerd is op de website van de Golfbaan.  

Er  kan nu worden ingeschreven. Dit doe je  als volgt:

Leden van de Golfclub schrijven in op de gebruikelijke wijze in Proware: met vermelding van de teamleden dan wel individueel. Gasten van leden kan je inschrijven onder GAST, op soortgelijke wijze. Wie wil meedoen met de optie tomatensoep+stokbrood na afloop voor € 6,00 p.p., vink dan aan:  “ik blijf eten”.

NB: Er zijn momenteel 40 deelnemers voor de golfclub beschikbaar: schrijf ook in als reserve als deze lijst vol is. Afhankelijk van de inschrijvingen via de golfbaan wordt bekeken of er en hoeveel meer golfclubleden mee kunnen doen (totaal aantal deelnemers is 72-100). 

Deelnemers buiten de club (met hun gasten) kunnen zelfstandig inschrijven via de site van de Golfbaan. Verdere informatie is te vinden onder www.hitland.nl/pro-challenge.

Mede namens de Golfbaan, vanuit de WECO, Jannie Zeeman