Nieuws

Onze Eerste 2023 en Order of Merit 2022: verslag

21/03/2023
Lees verder

Senioren Winterkampioenschap 2022-2023: verslag

20/03/2023
Lees verder

Zomeravond wedstrijden 2023

15/03/2023
Lees verder

Matchplay Clubkampioenschap 2023: Schrijf je in!

14/03/2023
Lees verder

Formule Strokeplaykampioenschap 2023 aangepast… !

13/03/2023
Lees verder

Inge en Thomas bedankt! 15 augustus 2020: de winnaars vertellen

17/08/2020

Deze wedstrijd stond geheel in het teken van het afscheid van Inge en Thomas. Aan de inschrijvingen was al te zien dat ook leden die normaal met de heren, senioren of dames meespelen hierbij aanwezig wilden zijn. Ook speelde een aantal jaarkaarthouders mee omdat het een invitational wedstrijd was.

De wedstrijdvorm was Texas scramble en teams van 3 spelers waren opgegeven of door de wedstrijdleiding samengesteld. Texas scramble is altijd een leuke spelvorm.

In teamverband neem je na de afslag beslissingen over de voortgang van het spel en ook daarna is het voortdurend bekijken vanaf welke positie het beste verder gespeeld kan worden.

Ons team bleek een goede samenstelling met long-hitter Remon, Cok die goede approaches had en Sandra die het voornamelijk van de chips moest hebben. De eerste 9 holes kwamen wij door met 35 slagen. De tweede holes verliepen iets minder goed maar dankzij het goede spel van Cok kwamen wij uiteindelijk met 75 bruto slagen binnen en met een stableford score van 53 punten. Het spande er toch nog om aan het einde van de wedstrijd!

De uiteindelijke uitslag was: 

Remon, Cok en Sandra: 53 stableford punten  
Thomas, Inge en Bas:    52 stableford punten
Ron, Alex en Sjaak:       51 stableford punten

Maar het ging uiteindelijk om het afscheid van Inge en Thomas. Op gepaste wijze en rekening houdend met Corona werden er mooie woorden gesproken richting het echtpaar door Jannie en Sandra. Als aandenken werd door de Weco een ingelijste foto van hole 18 overhandigd. Wij zullen hen beiden zeker missen als persoon, maar ook als toegewijde vrijwilligers die veel werk verricht hebben voor de club. Thomas heeft iedereen bedankt en nogmaals benadrukt hoe belangrijk vrijwilligers in een club zijn. Het bestaan van verenigingen hangt af van de inzet van vrijwilligers.

 Wij wensen Thomas en Inge alle geluk in het ‘Brabantse’ en hopen hen nog vaak te zien bij open wedstrijden op Hitland.

 Cok, Remon en Sandra (de winnaars en uw verslaggevers).

Foto-impressies van een prachtige dag: