Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Handicartwedstrijd 2023: aankondiging

07/06/2023
Lees verder

Family&Friends Texas Scramble 2023: Inschrijving geopend!

05/06/2023
Lees verder

Clubkampioenschap Fourball 2023: verslag

01/06/2023
Lees verder

Formule Strokeplaykampioenschap 2023 aangepast.

17/05/2023
Lees verder

Matchplay 2023: standen na de eerste ronde

17/05/2023
Lees verder

Heren Senioren 1 kampioen in NGF competitie!

12/05/2022

Na een paar jaar geen NGF-competitie door de bijna vergeten coronapandemie, was er dit jaar weer een competitie waar we onze krachten mochten meten.

De samenstelling van het team is dit jaar nogal anders dan het vorige speelseizoen. Frans Wessel, Marien de Wit en ondergetekende behoorden tot het vorige team. De andere spelers zijn Marcel van Assem, Martijn Bijleveld, Stefan Westerling. Reservespeler is Piet van Bokkum uit het vorige team en wij hebben Piet 1 x moeten oproepen om mee te spelen.
Poule 47 waarin Hitland 1 was geplaatst is achteraf een heel gezellige poule gebleken. We hebben dan ook allen een zeer plezierige competitie achter de rug en het resultaat was zeker om over naar huis te schrijven!

We zijn kampioen geworden in de 4e klasse en promoveren naar de 3e klasse. Daar kwamen we overigens ook vandaan want het voorlaatste competitie jaar waren wij gedegradeerd uit de 3e klasse.

De laatste wedstrijd tegen Capelle werd gespeeld op de Kroonprins te Vianen. Een mooie baan met snelle, geonduleerde greens.
Gedurende het uitstekende diner werden we als kampioen door de voorzitter van de gastclub verrast met een bijzondere prijs.
Een “weekend Wenen” voor de spelers en hun echtgenoten… De echte prijs werd, nadat hij uit een plastic zak 6 netjes met mooie uien tevoorschijn haalde, onder luid applaus duidelijk!

We zullen niet uitweiden over de 4 overwinningen maar vast staat dat het wel mooie overwinningen waren.

In het nawoord als captain van de kampioenen kon ik terugblikken op de mooie 5 weken die we met elkaar mochten beleven. Alle vrijdagen passeerden de revue.

Tot slot:

Dat we dit kunnen doen met elkaar, fit en gezond, is niet vanzelfsprekend maar iets om heel dankbaar voor te zijn.

We kijken terug op een mooi seizoen!

Wim van Winden, Captain Heren senioren 1.