Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Drie kampioenen NGF competitie 2024

08/05/2024
Lees verder

Heren Senioren 1 kampioen 2024

08/05/2024
Lees verder

Heren Senioren 2 kampioen 2024

08/05/2024
Lees verder

SAVE THE DATE Family & Friends op zaterdag 6 juli !

07/05/2024
Lees verder

Saldo Rittenkaart in jouw Golfdashboard…

07/05/2024
Lees verder

Geslaagde eerste Pro Challenge

22/10/2019

Op zaterdag 19 oktober vond de eerste Golfplaza Pro Challenge plaats op Hitland. Maar liefst 24 teams namen het op tegen het team van de golfprofessionals Xavier, Janna en Leo en Mark Nossent (clubkampioen van Golfclub Hitland).

Alle teams gingen vol goede moed en enthousiast van start. Het weer zat boven verwachting ook mee, alleen op de eerste paar holes hebben we een paar regendruppels gehad. Het spannendste was natuurlijk welke score het team van de pro’s zou maken. Na binnenkomst in Hit eten & drinken is de score per hole uitgeschreven. Het team van de pro’s maakte in totaal 11 birdies, met een uiteindelijke bruto score van 60 waren zij niet ontevreden.  Het winnende team heeft met 5+ t.o.v. de score van de pro’s gewonnen en het tweede team maakte zelfs een bruto score van 59, met de felicitaties van de pro’s daarvoor. Beide super scores!

1e prijs: Team van den Heuvel met +5 t.o.v. de pro’s, gezamenlijke playing handicap 9 (Ricky van den Heuvel, Erik Timmermans, Stefan Kalmeijer, Paul Pheifer)

2e prijs: Team Turfboer met +4 t.o.v. de pro’s, gezamenlijke playing handicap 2 (Peter Turfboer, Edwin Halbesma, Kees Plat, Maarten ter Laak)

3e prijs: Team Pindakaas met +3 t.o.v. de pro’s, gezamenlijke playing handicap 5 (Paul Eland, Nigel Smith, Rutger Valentijn, Jamie Smith)

Longest drive heren:     Nigel Smith

Longest drive dames:    Jolanda Serné

Neary:                           Bas Versnel

 

Het team van den Heuvel gaat met de Pro Challenge wisselbeker naar huis. De prijzentafel is verder volledig gesponsord door Golfplaza Hitland.

Namens de organisatie willen we alle deelnemers bedanken voor hun deelname. De Pro Challenge is in samenwerking met Golfclub Hitland, Golfbaan Hitland, Golfschool Hitland, Golfplaza Hitland en Hit eten & drinken georganiseerd. Na een succesvolle eerste editie smaakt dit uiteraard naar meer. De Pro Challenge keert in 2020 dan ook zeker terug!