Nieuws

Fourball Betterbal 2022: schrijf nog in!

15/05/2022
Lees verder

Matchplaykampioenschap lekker op gang!

13/05/2022
Lees verder

NGF competitie weer achter de rug..

12/05/2022
Lees verder

Schrijf nu in op de Strokeplaykampioenschappen 2022!

12/05/2022
Lees verder

Heren Senioren 1 kampioen in NGF competitie!

12/05/2022
Lees verder

De Weekend Winter eclectics gaan (on)gewoon door!

01/10/2020

De bladeren van de bomen op Hitland verkleuren alweer: we gaan genieten van de herfst! Dus organiseren we als WECO in de weekenden weer de winter eclectics: de altijd gezellige cyclus van 6 wedstrijden door de winter heen.

Weet iedereen hoe het werkt? Eclectics kunnen op meerdere manieren worden gespeeld. Het principe is dat resultaten op diverse holes en/of in diverse rondes worden gecombineerd. 

Wij doen dat als volgt: over 6 rondes telt de beste bruto en/of netto score op iedere hole. Als de weergoden niet meewerken en er vallen rondes uit dan tellen de gespeelde (18 holes) rondes.

Bij iedere volgende ronde krijgt een speler/speelster het beroemde strookje met zijn/haar scores per hole: je kan precies zien welke holes je een volgende keer het makkelijkst kan verbeteren! Naast een goede dag score is het dus ook uitdagend om tot een mooie individuele overall eindscore te komen. Netto eindscores rond de 60 zijn geen uitzondering! 

Een mooi voorbeeld zie je op de foto: Pietje Puk doet het goed na zijn eerste ronde!

Het is altijd gezellig: doe mee en schrijf je in! 

Vanaf 25 october en  tot nader bericht zullen we geen prijsuitreiking na de wedstrijd hebben. Om groepsvorming te vermijden worden de prijzen achteraf, individueel uitgegeven (bijvoorbeeld op een volgende speeldag). 

Groet uit de WECO!