Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Drie kampioenen NGF competitie 2024

08/05/2024
Lees verder

Heren Senioren 1 kampioen 2024

08/05/2024
Lees verder

Heren Senioren 2 kampioen 2024

08/05/2024
Lees verder

SAVE THE DATE Family & Friends op zaterdag 6 juli !

07/05/2024
Lees verder

Saldo Rittenkaart in jouw Golfdashboard…

07/05/2024
Lees verder

Applaus voor commissieleden en overige vrijwilligers

11/11/2020

Zondag 08 november stond de clubthanking  op het programma, door het Coronavirus heeft het bestuur deze bijeenkomst helaas moeten afblazen. Jammer, maar helaas kan het niet anders in deze vervelende periode. Op de clubthanking  wordt gewoonlijk door onze voorzitter Wim van Winden een dankwoord uitgesproken hoe belangrijk al de commissieleden en overige vrijwilligers zijn binnen de golfclub. Vorig jaar nog gebruikte hij als uitdrukking voor de vrijwilligers het Rotterdamse woord ”oliemannetjes”.  

De meeste clubleden vinden het vanzelfsprekend dat de wedstrijden op een goede manier worden georganiseerd. Dat deze organisatie veel meer omvat dan uitsluitend een startlijst maken is bij de commissies wel bekend.

Zonder de inzet van deze groep leden kan de golfclub niet functioneren. De inbreng van deze mensen is uniek binnen de golfclub. De beleving en betrokkenheid is volop aanwezig en dat is wat een club als de onze hard nodig heeft.

Ook in deze Corona tijd wordt er hard gesleuteld om de wedstrijden op een juiste wijze te laten doorgaan met het hanteren en meermalen aanpassen van alle richtlijnen.

Het bestuur dankt eenieder nogmaals voor de brede inzet en belangstelling en gaat kijken of de clubthanking  in het voorjaar alsnog kan worden gehouden.