Nieuws

Save the date! Family & Friends voor leden en niet-leden..

24/05/2022
Lees verder

Geslaagde Openingswedstrijd in het zonnetje!

23/05/2022
Lees verder

Matchplaykampioenschap lekker op gang!

13/05/2022
Lees verder

NGF competitie weer achter de rug..

12/05/2022
Lees verder

Schrijf nu in op de Strokeplaykampioenschappen 2022!

12/05/2022
Lees verder

Wim van Winden nieuwe voorzitter en John Siteur Lid van Verdienste

20/02/2018

Op de ledenvergadering van maandagavond 12 februari legde de voorzitter van Golfclub Hitland, Boy Kodde na 5 jaar de voorzittershamer neer. Boy leidde de eerste helft van de vergadering, maar toen de begroting aan de orde kwam, kreeg het agendapunt ‘benoeming nieuw bestuurslid’ de voorrang. Bij acclamatie werd Wim van Winden benoemd en het bestuur had reeds bedisseld dat Wim de nieuwe voorzitter zou zijn.

Van Winden is 65 en was al voorzitter van de seniorencommissie. Zijn handicap is 8,4 en dat duidt op een bovengemiddelde vaardigheid in de sport. Aan het roer zitten, sturing geven en richting bepalen zitten hem in het bloed. In zijn professionele carrière was hij financieel directeur Benelux bij die grote gloeilampenfabriek in het zuiden des lands.

Bij zijn aantreden bedankte hij uiteraard zijn voorganger voor het vele werk en zeker ook het treffen van alle voorbereidingen voor de lustrumviering van de club. De club bestaat 25 jaar en de lustrumcommissie heeft een uitgebreid programma vol festiviteiten op poten gezet. Van Winden kan dus meteen aan de bak, maar zoals hij het zelf formuleert: “besturen is een hobby, vrijwilligerswerk hoort erbij en golfen is een sport.” Wim: “Er zijn wel 10 redenen waarom golfers lid willen worden van onze club”. De belofte bij zijn aantreden: bij een groei dit jaar van 50 leden springt hij, samen met de oud-voorzitter in de vijver voor het grote terras. We houden het in de gaten en doen zeker verslag als het zover is.

Voordat Boy Kodde afstand deed van de troon, benoemde hij, namens het bestuur John Siteur tot Lid van Verdienste voor al het vele werk dat John in de aflopen jaren voor de club heeft verricht. Het was een terechte erkenning van John’s werk-, denk- en uitvoeringsniveau!