Nieuws

Onze Eerste 2023 en Order of Merit 2022: verslag

21/03/2023
Lees verder

Senioren Winterkampioenschap 2022-2023: verslag

20/03/2023
Lees verder

Zomeravond wedstrijden 2023

15/03/2023
Lees verder

Matchplay Clubkampioenschap 2023: Schrijf je in!

14/03/2023
Lees verder

Formule Strokeplaykampioenschap 2023 aangepast… !

13/03/2023
Lees verder

WECO zoekt Helpende Handen

15/09/2022

Wil jij ons een helpende hand geven?

De Commissies bij Golfclub Hitland draaien volledig op vrijwilligers die o.a. wedstrijden, administratie, regels en handicap etc. voor alle leden organiseren.

Bij de Weekend Commissie, WECO, organiseren wij alle wedstrijden die in het weekend vallen. De  WECO bestaat op dit moment uit 7 leden. De WECO organiseert in 2022 41 wedstrijden waaronder het Strokeplay kampioenschap en Matchplay kampioenschap en een aantal meerronde wedstrijden. Gedurende 2023 zullen wij binnen de WECO bij sommige wedstrijden werken met 1 wedstrijdleider waar wij tot nu toe met 2 personen per wedstrijd hebben gewerkt. 

Een aantal van onze commissieleden zijn al jaren werkzaam binnen WECO en zijn soms ook werkzaam in andere functies / Commissies binnen de golfclub. Doordat vanaf 1 januari 2023 twee van onze commissieleden ons helaas zullen verlaten i.v.m. onder andere veranderingen in hun werk situatie zijn wij op zoek naar een aantal “helpende handen”.  

Een helpende hand zijn betekent dat je ons een helpende hand biedt tijdens sommige wedstrijddagen of bij de voorbereidingen daarvan, maar niet dat je per se’ een vast lid wordt van de WECO met een wedstrijdschema gedurende het jaar, tenzij jij dat leuk zou vinden.

Je hebt hiervoor geen ervaring met wedstrijden of commissies nodig want wij zullen eerst samen kijken wat jij leuk zou vinden en je daarna begeleiden. 

Wat voorbeelden van waar een helpende hand ons mee zou kunnen helpen zijn:

- Inschrijving en uitdelen van scorekaarten bij wedstrijden

- Ontvangst van scorekaarten na een wedstrijd

- Helpen in de organisatie bij grotere wedstrijden

- Helpen bij prijsuitreikingen 

Omdat de tijd heel snel gaat en omdat wij graag onze helpende handen goed willen “inwerken” willen wij graag de “helpende handjes “ z.s.m. laten meelopen om te kunnen kijken wat er speelt in de WECO en bij de wedstrijden. 

Heb jij interesse om “achter de schermen” te kijken wat wij doen en ons te helpen om de organisatie en de wedstrijden te versterken, neem dan contact op met een van de WECO leden of stuur een e-mail naar WECO@golfclubhitland.nl  

We verwelkomen u graag en vele handen .... maar dat weet u allang. 

Namens de WECO, Stefan Westerling