Nieuws

Gebruik je de WebApp al? Zo werkt het...

24/09/2020
Lees verder

Introductiemiddag Jeugd voor herhaling vatbaar!

24/09/2020
Lees verder

Corona Protocol voor wedstrijden van de golfclub: lees dit!

23/09/2020
Lees verder

Finaledag Matchplay Kampioenschappen 2020 levert boeiend spektakel...

23/09/2020
Lees verder

​Prinsendag 15 september 2020

18/09/2020
Lees verder

Weco deed de Rydercup nog eens dunnetjes over

05/02/2019

Na de sneeuw in de week voorafgaand aan de wedstrijd was het nog even afwachten of de baan open zou zijn, maar op de zaterdag werd het gaandeweg duidelijk dat de weergoden mee gingen werken: de sneeuw verdween en het regentje stopte bijtijds. Met nog wat rijp in de baan, tassen op de rug en wintergreens kon de jaarlijkse strijd tussen Amerika en Europa gespeeld worden.  

Het zonnetje scheen volop en gaf de baan een lenteachtige blik, ondanks het ijs in de sloot!  Het was dus niet verwonderlijk dat een ieder achteraf aangaf te hebben genoten van de prachtige baan. De scores van Amerika en Europa werden na binnenkomst onder het genot van een borrelgarnituur opgeteld en leidden tot een steeds spannender optelsom.  

Met een aanvankelijk groeiende voorsprong voor Europa werd dat tot 2 flights voor het einde volledig gelijkgetrokken door Amerika naar 287-287 punten. De laatste kaarten moesten onder geheimhouding worden ingenomen om de einduitslag niet te laten “lekken”.  Uiteindelijk trok Europa toch aan het langste eind en mocht het vrolijke Europateam op de foto met de wedstrijdleiding. 

Voor het weggeven van de “Eeuwige roem” werd door Sandra eerst een dankwoord gesproken bij het afscheid van Robert als voorzitter en lid van de WECO. Onder het genot van een mooi glas whisky kan hij terugdenken aan de mooie tijd binnen de WECO, onder zijn stimulerende leiding. 

We gaan hem daar missen, maar niet in de baan of op het terras!      

Namens de wedstrijdleiding  een groet  van Jannie,  Sandra en Margriet.