Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

De WECO heeft dringend jullie hulp nodig!

13/07/2024
Lees verder

Nieuws van de baan: SUNday FUNday 4/8

11/07/2024
Lees verder

Nieuws van de Baan: Stimp* meting van de greens

11/07/2024
Lees verder

Vooruitblik finales MP kampioenschap 2024 en Texas Scramble

11/07/2024
Lees verder

Family&Friends 2024 groot succes

08/07/2024
Lees verder

Vrijwilligers gezocht - Oproep 2019

29/04/2019

Golfclub Hitland is op zoek

Toen we lid werden van onze golfclub, voor sommigen kort en voor velen lang geleden, werden we van harte welkom geheten en uitgenodigd om te kijken op onze website: www.golfclubhitland.nl. Op die website kregen we specifieke informatie over onze wedstrijden, de competitie, het jeugdplan, de commissies en de golfbaan. Lid worden was niet moeilijk en lid blijven eigenlijk ook niet.

Hoe deed u dat vroeger

Iedereen weet dat een sportclub alleen kan bestaan, doordat vrijwilligers de handen uit de mouwen steken. De meesten van ons herinneren zich de tijd dat we voor onze kinderen langs de kant van het voetbal- of hockeyveld stonden, bardienst deden, in een bestuur zaten en tal van hand-en-spandiensten verrichtten in commissies.

En toen gingen we golfen

Natuurlijk werden we geen lid om aan de slag te gaan met organisatiezaken. We gingen spelen en ons motto kennen we allemaal:

Golfen is pas leuk als je het samen doet.

Samen leren, samen verbeteren,

Samen presteren, samen vieren

We ontmoetten andere spelers en smeedden soms zelfs nieuwe vriendschappen. We schreven schoorvoetend in voor onze eerste wedstrijd. Dat bleek eenvoudig en we merkten dat de organisatie liep als een trein. De wedstrijdleiders bleken echter net zulke ‘gewone leden’ te zijn als wij.   

En daarna meewerken binnen de club

Als je je neus vaker liet zien binnen het clubgebeuren werd je gevraagd om mee te helpen en dan zei je misschien: “Daar moet ik even over nadenken”. En natuurlijk zeiden we ja, want ‘iemand moet het doen’. Eén van ons trad toe tot een wedstrijdcommissie, een ander maakte graag foto’s en schreef wel eens een stukje tekst en werd lid van de communicatiecommissie. Nog een ander werd lid van het bestuur en besteedde een stukje van zijn vrije tijd aan de organisatie van de club.

En nu stellen we u de vraag

Mooi verhaal allemaal, veel te lang verhaal natuurlijk. We kunnen u ook kortweg de vraag stellen: Vindt u het tijd dat u mee gaat doen? Dat zou heel mooi zijn, want de club heeft behoefte aan nieuwe ‘meedoeners’.  Natuurlijk mag u daar even over nadenken, maar niet te lang. En bevalt het na een tijdje toch niet? Geen probleem, dan stopt u ermee, maar die kans is heel klein. We zoeken mensen voor o.a. de communicatie commissie en het bestuur. Maar meedoen in een andere commissie is ook heel welkom. U kunt uw belangstelling laten weten aan commissie- of bestuursleden, gewoon persoonlijk, maar ook via secretariaat@golfclubhitland.nl.

We verwelkomen u graag en vele handen .... maar dat weet u allang.

Ingrid Hulleman, namens het bestuur

Secretaris Golfclub Hitland