Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Drie kampioenen NGF competitie 2024

08/05/2024
Lees verder

Heren Senioren 1 kampioen 2024

08/05/2024
Lees verder

Heren Senioren 2 kampioen 2024

08/05/2024
Lees verder

SAVE THE DATE Family & Friends op zaterdag 6 juli !

07/05/2024
Lees verder

Saldo Rittenkaart in jouw Golfdashboard…

07/05/2024
Lees verder

Versoepeling Corona maatregelen en het inschrijven om weer mee te doen met de club!

07/05/2020

7 mei 2020 

Aan alle leden van Golfclub Hitland,

Volgende week mag er weer gegolft worden! 

Aan de damescommissie de eer om op dinsdag 12 mei als eerste weer voor een clubactiviteit te zorgen. Het spreekt voor zich dat dit onder bijzondere omstandigheden moet plaatsvinden, met inachtneming van de 1.5 meter afstand en de benodigde hygiëne voorschriften. Hierbij zijn de maatregelen van de golfbaan en het restaurant leidend voor de golfclub. Op de website van de golfbaan staat nadere informatie aan welke maatregelen iedereen zich dient te houden. Wij doen een dringend beroep op iedereen om je te houden aan alle protocollen en aanwijzingen van het personeel en marshalls op de baan. 


Vooralsnog is het organiseren van wedstrijden niet toegestaan. Wél zullen de diverse commissies zorgdragen voor een indeling wie op welk moment van start gaat in georganiseerde ‘vrije rondes’, per definitie non-qualifying. Mocht je toch je kaart willen registreren dan moet je je scores zelf invoeren. 

Dus voorlopig geen echte wedstrijden! Dit betekent op de dag zelf is er géén wedstrijdleiding aan een tafel, géén uitgifte van kaarten, géén neary, leary of longest en géén prijzen na afloop. En géén hole 19! De betreffende commissie zorgt voor de indeling -vooraf gepubliceerd op de website-, en legt de startlijst ter inzage bij de hole waar men start, evenals de kaarten voor de spelers. 

Het is vooral niet de bedoeling om alsnog richting caddiemaster te gaan. Arriveer niet vroeger dan een kwartier voor je starttijd op de golfbaan. Voorkom dat er te veel spelers tegelijk aankomen en zich groepjes gaan vormen, maar wees op tijd op hole 1 om van start te kunnen gaan. 

Aan alle leden die weer mee willen doen met de club, vragen we attent te zijn op het gebruikelijke inschrijven. Verifieer of eerdere inschrijvingen nog altijd gewenst zijn en schrijf je wel alvast in voor de openstaande ontmoetingen na 12 mei! 

Met vriendelijke groet en tot gauw bij Hitland, 
namens de WECO, senioren-, heren- en damescommissie Hitland, Jannie Zeeman en Jacqueline ‘t Hoen