Nieuws

Save the date! Family & Friends voor leden en niet-leden..

24/05/2022
Lees verder

Geslaagde Openingswedstrijd in het zonnetje!

23/05/2022
Lees verder

Matchplaykampioenschap lekker op gang!

13/05/2022
Lees verder

NGF competitie weer achter de rug..

12/05/2022
Lees verder

Schrijf nu in op de Strokeplaykampioenschappen 2022!

12/05/2022
Lees verder

Verslag competitie damesteam 10 april 2022

12/04/2022

Nadat we vorige week als gastvrouw alle teams bij Hitland mochten ontvangen, was het vandaag onze beurt om bij Broekpolder de baan op te gaan.

Maar niet voordat we met 3 op donderdag (bij windkracht 6-7) en op vrijdag hadden voorgespeeld, om de in renovatie verkerende baan te verkennen. Dat was niet overbodig, gezien alle wijzigingen, verkorte holes, andere hole nummering, (winter)greens, speciale tijdelijke regels ivm werkzaamheden en baanversperringen etc. Hierdoor was de baan lastig bespeelbaar om het eufemistisch uit te drukken, maar daarentegen was het weer fantastisch ☀️ en de tegenstanders van Zeegersloot erg gezellig. Wat wil je nog meer? Nou winnen natuurlijk.

Captain Jannie had een document gemaakt van alle holes (foto’s van lay-out borden) met bijbehorende tips en tricks en speciale tijdelijke regels. We waren gewapend!

Inslaan en hup de baan op!

De Greensomes eindigden in een 3-3 stand. Jannie/Amira overtuigend gewonnen, Sefi/Jacqueline moesten zich op hole 8 met 2&1 gewonnen geven, en Jane/Mary Ann eindigden in een gelijkspel. Een prima start.

Na een smakelijke lunch op het zonnige terras, startten we om 14.00 op hole 10 (oude hole 5, en daar we ook van de andere 17 holes de “oude” nummering wisten, konden we de golf app/horloge toch benutten).

Er werd tot de laatste holes hard gestreden, onze hengels werden met name gebruikt om onze ballen uit de vele -verboden te betreden- GUR’s te “vissen” en het was vooral een zeer sportieve match.

 Van de individuals wisten Jannie en Sefi met winst binnen te komen, en Jane met gelijkspel zodat we uiteindelijk met 10-8 als verliezer eindigden.

Kon beter, kon slechter, in elk geval wijntje verdiend. 🥂🍷

Voor mij was dit de eerste NGF Golf competitie. Ik kijk met plezier terug op dit debuut, een gezellig team, en ik kan zeggen: het smaakt naar meer.

Sefi

Dit is ons team! (op de foto ontbreekt Marianne van Dongen)