Nieuws

Save the date! Family & Friends voor leden en niet-leden..

24/05/2022
Lees verder

Geslaagde Openingswedstrijd in het zonnetje!

23/05/2022
Lees verder

Matchplaykampioenschap lekker op gang!

13/05/2022
Lees verder

NGF competitie weer achter de rug..

12/05/2022
Lees verder

Schrijf nu in op de Strokeplaykampioenschappen 2022!

12/05/2022
Lees verder

Update Corona protocol januari 2022

26/01/2022

Goed nieuws: Restaurant Hit eten & drinken is weer geopend! De golfbaan heeft haar protocol wederom daarop aangepast en gepubliceerd: Klik HIER om dat te lezen. 

Natuurlijk volgt de golfclub het Protocopol van de Golfbaan: Voor iedereen die het golfhuis (binnenruimte) danwel het restaurant betreedt geldt:

  • 1,5 meter afstand: Het is voor iedereen boven de 18 jaar verplicht om 1,5 meter afstand te houden, zowel binnen als buiten;
  • Mondkapje: Een mondkapje is voor iedereen boven de 13 jaar verplicht bij het verplaatsen binnen een locatie waar een coronatoegangsbewijs (CTB) geldt (bijvoorbeeld het golfhuis en restaurant). Het mondkapje hoeft niet op als je zit. 
    Het advies is om een medisch mondkapje te dragen (m.i.v. 15/01);
  • Het coronatoegangsbewijs (CTB) is m.i.v. 6 november landelijk verplicht voor alle binnenruimtes op golfbanen. Iedereen vanaf 18 jaar moet bij het aanmelden in het golfhuis gecontroleerd worden op een CTB. 
Voor wedstrijden van de golfclub geldt dat leden niet aanmelden bij de balie maar bij de wedstrijdleiding. Daar scannen we het CTB, voor wie dat heeft. 
Spelers kunnen zonder CTB wel spelen, maar helaas nog niet zonder CTB plaatsnemen of gezellig naborrelen in het restaurant.  Er kan uiteraard wel gebruik gemaakt worden van het terras. 

We hopen op een ieders begrip voor de naleving van deze helaas nog actuele maatregelen. 

Bestuur Golfclub Hitland.