Nieuws

Prinsendag 2022, traditie op de derde dinsdag

22/09/2022
Lees verder

Make-A-Wish Kids Open 2022: Hitland Jeugd zamelt €1600,= in

19/09/2022
Lees verder

De MATCHPLAY KAMPIOENEN 2022!

16/09/2022
Lees verder

WECO zoekt Helpende Handen

15/09/2022
Lees verder

Matchplay kampioenschap 2022: aanstaande zondag de ontknoping

14/09/2022
Lees verder

Uitgaangsdag Senioren Heren Hitland

23/09/2019

Donderdag 12 september was het weer zover. 43 Enthousiaste senioren hebben de reis naar Dordrecht ondernomen voor de jaarlijkse senioren dag van golfclub Hitland. Jammer was dat juist Marianne Schrieks, die deze dag voor het overgrote deel had geregeld, wegens ziekte zelf niet kon deelnemen.

We werden van harte welkom op Crayenstein Golf ontvangen, alwaar we startten met koffie en gebak. De weergoden waren ons goedgezind met veel zon, hier en daar een wolkje en, zoals typisch voor Nederlands weer, een fiks bries. De stemming zat er bij iedereen al direct goed in en we konden, met dank aan de caddiemaster, ruim voor tijd  starten vanaf hole 1 en hole 10. Degenen die op hole 10 startten hadden wel wat extra ‘loopwerk’ omdat de baan door  wegen en een spoorbaan nogal ‘verdeeld’ is. De conditie van de baan was prima en de greens waren erg ‘snel’, hierdoor was het putten voor een ‘Hitlander’ soms wat lastiger. Veel deelnemers constateerden dat ‘onze’ baan op Hitland toch wel voordelen had t.o.v. Crayestein.

Na het golfen was het erg gezellig op het terras met hapjes en drankjes en dan vliegt de tijd, waardoor sommigen zich nog moesten haasten om voor het diner lekker gedoucht te hebben. Om 18.00 uur stonden de tafels gedekt voor het driegangendiner. En dat kun je wel overlaten aan de beheerder van het restaurant want het diner, inclusief de bediening, was uitstekend.

Natuurlijk waren er vandaag ook weer prijzen te winnen en die waren er voor de deelnemers met de minste puts, de wedstrijd zelf (stableford) en neary en leary. Het gaat wat ver om alle prijswinnaars te noemen maar de matchwinnaars van deze dag mogen niet onvermeld blijven. Bij de heren  had Jan Willem Woudenberg  een hele goede dag, want hij won niet alleen de wedstrijd maar hij had ook het minste aantal puts gemaakt en dat helpt natuurlijk wel. De winnares bij de dames was Riet Romijn. Voor alle prijswinnaars was er een mooie prijs beschikbaar.

Op de bijgaande foto’s staan alle deelnemers en winnaars. Al met al een zeer geslaagde dag met dank aan ieder die een bijdrage heeft geleverd en in het bijzonder Marianne en Crayestein Golf.