Nieuws

Jeugd golf event Gem. Zuidplas op Hitland

14/10/2021
Lees verder

Mooi afscheid van commissieleden Golfclub Hitland, 12-10-2021

14/10/2021
Lees verder

Hoge handicap wedstrijd 27 november

12/10/2021
Lees verder

Golfplaza Pro Challenge 2021: een geweldige dag!

10/10/2021
Lees verder

Winter Eclectic 2 is "Invitational"!

10/10/2021
Lees verder

Senioren Open Golfclub Hitland

18/06/2018

Nieuwerkerk aan den IJssel - Op zaterdag 16 juni vond, in het kader van het 25-jarige bestaan van Golfclub Hitland, voor de eerste maal het Open Senioren Kampioenschap plaats. Gastspelers waren deze keer dus van harte welkom. De Lustrumcommissie bestaande uit Joze van Rooijen, Jane Petri, Harold van Mechelen en Ries Rook hebben hard gewerkt om een evenwichtige deelnemerslijst samen te stellen: zelfs golfers uit Limburg stonden aan de start. 

Er werd gespeeld in diverse categorie├źn en de prijzentafel was dankzij vele sponsors goed gevuld.

Het brutoklassement heren, dus zonder aftrek van handicap, werd gewonnen door Marien de Wit, met als tweede en derde Ruud Boendermaker en Ronald de Vos. Ook in het nettoklassement, na aftrek van handicap, stond De Wit bovenaan, gevolgd door Martijn Bijleveld en Rien van der Linde.

De uitslag van dames bruto: winnares Karin van de Sande, gevold door Amira Sehovic en Jane Petri. Het nettoklassement werd gewonnen door Jane Petri, gevolgd door Janny van der Linde en Tineke de Vos.

De overall kampioen van dit Openkampioenschap was Marien de Wit, die de prachtige wisselbokaal kreeg overhandigd. Tweede werd Ronald de Vos en derde Thomas Arts.

Vele woorden van dank aan Golfbaan Hitland voor alle welwillende medewerking en vooral ook aan alle sponsors die deze eerste editie van het Senior Open tot een groot succes hebben gemaakt:

Egale Development

Fuiks eten en drinken

Plas Holding

Brasserij De Berg

Hazebroek en Tamerus wegenbouw

Geo Hoogendoorn

Knaap tankstation

Bokhorst installatiebedrijf

Golfplaza

Kapsalon Kaat

Advies- en ingenieursbureau RPS

Jan van Dijk

Golfschool Hitland

Voor de overige foto's zie: https://www.facebook.com/golfclubhitland/