Nieuws

Fourball Betterbal 2022: schrijf nog in!

15/05/2022
Lees verder

Matchplaykampioenschap lekker op gang!

13/05/2022
Lees verder

NGF competitie weer achter de rug..

12/05/2022
Lees verder

Schrijf nu in op de Strokeplaykampioenschappen 2022!

12/05/2022
Lees verder

Heren Senioren 1 kampioen in NGF competitie!

12/05/2022
Lees verder

Open wedstrijden GC Hitland: hoe werkt het?

26/03/2020

Beste leden,

Zoals al eerder gecommuniceerd gaat elke commissie enkele open wedstrijden organiseren.
Dit zijn in de wedstrijdkalender opgenomen wedstrijden, waarbij ook leden van MGH (Mijn GolfparkHitland) kunnen inschrijven. Om dit mogelijk te maken is samen met de golfbaan een aantal specifieke afspraken gemaakt:

  1. De open wedstrijden worden qua aantal toegestane deelnemers uitgebreid met 2 extra flights (veelal 6 golfers). Dit is tevens het maximum van het aantal MGH-leden dat kan meedoen, omdat anders een goede begeleiding niet mogelijk is.
  2. De 2 extra flights zijn in beginsel gereserveerd voor leden van MGH-leden. Indien niet alle extra starttijden gebruikt worden door MGH-leden, dan zijn deze tijden beschikbaar voor leden van de golfclub. Dit betekent dat eventuele clubleden op de reservelijst op basis van datum eerste inschrijving toch gewoon mee kunnen doen aan de wedstrijd.
  3. Voor de open wedstrijden geldt dus niet de algemene afspraak om bij drukke wedstrijden, mits de bezetting van de baan het toelaat, de wedstrijd uit te breiden met 2 extra flights. 
  4. Het aantal open wedstrijden per commissie is beperkt.

De gasten worden voor/tijdens/na de wedstrijd begeleid door een commissielid en we zijn natuurlijk allemaal ambassadeurs van onze golfclub. Natuurlijk evalueren we de ervaringen van dit jaar en zullen dan ook kijken of er andere afspraken nodig zijn. 

Wij verwachten dat deze open wedstrijden de overstap van golfers op het golfpark naar onze club vergemakkelijkt en dat dát een waarlijke stimulans is voor de groei van ons ledental! 

Welke wedstrijden zijn het? 

Wim van Winden, voorzitter Golfclub Hitland

De bronafbeelding bekijken