Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

De WECO heeft dringend jullie hulp nodig!

13/07/2024
Lees verder

Nieuws van de baan: SUNday FUNday 4/8

11/07/2024
Lees verder

Nieuws van de Baan: Stimp* meting van de greens

11/07/2024
Lees verder

Vooruitblik finales MP kampioenschap 2024 en Texas Scramble

11/07/2024
Lees verder

Family&Friends 2024 groot succes

08/07/2024
Lees verder

Ook aan een lange hete zomer komt voor de dames een eind

27/09/2018

Afgelopen dinsdag 24 september namen de dames van Golfclub Hitland afscheid van de zomer. Het voorafgaande weekend ging voorbij met heel veel regen en stormachtige winden, maar dinsdag scheen de zon weer volop, vergezeld van prachtige wolkenpartijen en blauwe luchten. Het was al weer de laatste wedstrijd van het zomerseizoen en dat betekent op dinsdag: geen eerste, tweede en derde prijs, maar zoals elk jaar voor iedereen een mooie bolchrysant om de herfst te verwelkomen.

De wedstrijd was de laatste van de serie Zomerkampioenschappen. In de periode van mei tot en met september zijn in totaal 7 wedstrijden in deze serie gespeeld, waarbij de 5 beste scores telden voor het kampioenschap.

Samen met Janneke Kodde, allebei 1 wedstrijd gemist, stond ik bovenaan de lijst. De laatste dag een slecht resultaat van de één en goed resultaat van de ander, kon de volgorde nog wijzigen. Ondanks de geweldige omstandigheden, beter golfweer konden we ons niet wensen, waren de scores van alle deelnemers laag. De beste dagscore: 28 stableford-punten!; niet echt om over naar huis te schrijven. Mijn dagscore van 27 telde niet mee voor het eindresultaat. Met een totaal van 164 punten over vijf wedstrijden (bijna 33 gemiddeld red.) werd ik Zomerkampioen 2018 en mocht ik een mooi glazen trofee mee naar huis nemen.

Een heerlijke zomer met veel golf om op terug te kijken. 

 Hopelijk staat ons nog een Indian Summer te wachten. 

 Jacqueline ‘t Hoen