Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Uitnodiging Handicart wedstrijd 2024

22/06/2024
Lees verder

Monthly medal 2024 Tussenstand na MM3

19/06/2024
Lees verder

Dames Uitgaansdag 2024: Rhoon Golfcenter

19/06/2024
Lees verder

Playoff in Clubkampioenschap Strokeplay!

17/06/2024
Lees verder

Hoe schrijven gasten eigenlijk in?

15/06/2024
Lees verder

Onze Eerste: Jeugdleden, bravo!

22/03/2021

Op een nog koude 21e maart is Onze Eerste gespeeld, de eerste WECO wedstrijd van het qualifying seizoen 2021. De baan was qualifying en (conform de WHS regels) de wedstrijd dus ook. Omdat de baan nog zeer nat is, mocht er nog wel geplaatst worden in de fairways en dat was zeker geen overbodige luxe.   

Het is natuurlijk minder leuk dat er geen hole 19 "gespeeld" wordt en deelnemers na een korte takeaway huiswaarts gaan. Speel je voorin de de wedstrijd, dan zie en spreek je de mensen die later spelen niet en vice versa. Scorekaart inleveren en achteraf het Clubnieuws lezen om te zien hoe iedereen gespeeld heeft. Het is nog even niet anders.  

We konden de winnaars dus niet op het terras in het zonnetje zetten en daar hadden we deze editie absoluut veel aandacht aan willen geven. En wel hierom: 
De 3 meespelende jeugdleden deden het voortreffelijk, zij trotseerden de kille wind en speelden goed. 
Met 38 stableford punten ging Floris Hoos (pl. hcp. 34) met de eer strijken en Ivo Pheifer (pl. hcp. 32) werd zeer verdienstelijk tweede met 36 stableford punten. Super goed gedaan: gefeliciteerd! 
Er meldden zich al senioren die graag met de jeugdleden willen spelen.. Dat gaan we ook doen!

De derde plek werd opgeëist door Regina Dinkla met 35 stableford punten: een mooie prestatie zo vroeg in het seizoen. 
Een (verre!) Longest heren was voor Marcel Buurman. De Longest dames en Neary worden helaas niet uitgereikt door ontbrekende kaartjes.

De bokalen voor deze wedstrijd worden achteraf aan de winnaars uitgereikt. In de nieuwsbrief van april laten we ze nog even zien! 

Tot de volgende wedstrijd: warmer en warmer... 

Groet van de WECO.