Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Save the Date ALV 30 April

13/02/2024
Lees verder

Bijpraten met Ton Fennema

13/02/2024
Lees verder

Foto van de maand februari 2024

13/02/2024
Lees verder

Wedstrijdkalender 2024 in Golfdashboard

12/02/2024
Lees verder

Nieuws, Nieuws en nog eens Nieuws?

11/02/2024
Lees verder

Nieuwjaarsreceptie 2024: verslag

17/01/2024


Nieuwjaars receptie 2024- 07 januari

De uitnodiging vermeldde een aanvangstijd van 15.00 uur en in het restaurant HIT werden we feestelijk ontvangen met een glaasje prosecco dat werd aangeboden door HIT. Hartelijk dank!

Geleidelijk kwamen de leden van de club binnen en er werden allerlei soorten beste wensen voor het Nieuwe Jaar uitgewisseld.
Rond een uur of 4 was het tijd voor een officieel welkom en het uitspreken van de goede wensen voor het jaar 2024.
De voorzitter startte met een terugblik op het afgelopen jaar. We hebben een mooi golfjaar achter de rug met, op de laatste maanden na, prachtig weer en een prima baan. Wim bedankte de commissieleden voor het organiseren van de wedstrijden en speciaal de Weco die weer de grote wedstrijden voor de club organiseerde.
Helaas is de jaarlijkse Clubthanking voor alle vrijwilligers na een paar pogingen definitief afgelast, omdat de baan te nat was. Ook waren er de competities Heren en Dames (de voorzitter vergat te melden dat D1 kampioen is geworden, dus alsnog zijn proficiat). Er is structureel overleg geweest met alle partijen (baan, club, pro’s,
HIT en Jumbo golf) en er zijn goede afspraken gemaakt over een aantal pijnpunten. Vorig jaar hebben we een mooi Lustrum gevierd en er werd hardop de vraag gesteld of dit wellicht ons laatste Lustrum was. Ook dit jaar verloren we een aantal leden om verschillende redenen en ondanks het feit dat we gelukkig een aantal nieuwe leden mochten verwelkomen is het saldo toch nog negatief. Help dus nieuwe leden te werven...
Waar staan we nu? We hebben weer een wedstrijdkalender (dank aan Ries en aan de vertegenwoordigers van de diverse commissies).
We hebben een uitdaging om met ons nieuwe systeem wedstrijden te organiseren en er valt nog wat te sleutelen. Heel veel werk is reeds verzet door Jannie en Stefan.
Een applaus van de aanwezigen was zeker op zijn plaats. Als de aanloopproblemen achter de rug zijn hebben we als club een mooi systeem.
En wat is mooier dan het lid zijn van een club met mensen met verschillende karakters die een gezamenlijke passie hebben…
Wat is er veel betrokkenheid en wat is golf een prachtig middel om verbinding te zoeken en te vinden. Alle aanwezigen weten dit uit ervaring, dus moeten we dit over de bühne brengen naar potentiele leden! 
Tenslotte hief de voorzitter het glas nog eens en wenste iedereen een heel gezond en sportief golfjaar toe.

Wim van Winden