Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

IT Nieuws: wat verandert er in 2024?

Het Golfdashboard is het nieuwe "Ledenportaal" voor alle leden. 
Iedereen heeft inmiddels een uitnodiging gekregen om zijn/haar nieuwe Golfdashboard te activeren, en dat als een nieuwe WebApp op de telefoon te zetten. 

Vanaf 28 december zie je vanuit het Golfdashboard ook de wedstrijdkalender, je eigen inschrijvingen, startlijsten en uitslagen.
Via het Golfdashboard kan je dan natuurlijk ook in- en uitschrijven op de wedstrijden.  Alvast een paar plaatjes onderaan de tekst.

Voor het digitaal invoeren van scorekaarten van een wedstrijd kan je in 2024 gebruik maken van de PARROW APP, deze is uitgebreid beschreven in een eigen nieuwsbericht.  Om dat te doen worden de Scorekaarten voorzien van een wedstrijdcode per speler, die je (na de wedstrijd) kan gebruiken om de scores in te voeren. Geen extra login's, dus! Op het etiket wordt vermeld wie jou gaat "marken", als je met elkaar scores digitaal gaat invullen, als flight.    
Natuurlijk blijft daarnaast de mogelijkheid bestaan de (papieren) scorekaarten door de wedstrijdleider in te laten voeren. De papieren scorekaarten gelden vooralsnog als "formeel" ingediende kaart.  

De Commissies gaan vanaf 1/1/2024 werken met de nieuwe Parrow Wedstrijdmodule. Zij moeten dus ook gaan "inleren" op de nieuwe omgeving.  Deze nieuwe applicatie werkt samen met het nieuwe baanreserveringssysteem (TeeControl) en het nieuwe Customer Data platform (Golfspot) van de golfbaan. De golfbaan krijgt met de 2 nieuwe systemen een aantal belangrijke verbeteringen, voor de eigen organisatie en voor klanten.    

De Parrow applicatie voor m.n. de commissies wordt gaandeweg nog uitgebreid en aangepast voor onze golfclub-wensen. Hier en daar komen we nog wel onvolkomenheden tegen en nog niet alle functies zijn al beschikbaar, maar de noodzakelijke aanpassingen zijn ofwel "gefixt" of voor aankomende maanden ingepland.. 

Voor vragen kan terecht bij Stefan of Jannie, of even mailen naar e-mail: gchithelp@gmail.com 

Succes met de nieuwe ervaringen. 

 en