Nieuws

Gebruik je de WebApp al? Zo werkt het...

24/09/2020
Lees verder

Introductiemiddag Jeugd voor herhaling vatbaar!

24/09/2020
Lees verder

Corona Protocol voor wedstrijden van de golfclub: lees dit!

23/09/2020
Lees verder

Finaledag Matchplay Kampioenschappen 2020 levert boeiend spektakel...

23/09/2020
Lees verder

​Prinsendag 15 september 2020

18/09/2020
Lees verder

mrt2020 Het Bestuur wenst u sterkte!

22/03/2020

Beste golfers ,

Op het moment van dit schrijven is het 20 maart. Het virus heeft in een paar maanden de wereld in de wurggreep .

Mensen hamsteren rollen toiletpapier, paracetamol en andere zaken. Het vliegverkeer ligt nagenoeg plat. Universiteiten en (hoge)scholen hebben de deuren gesloten. Mensen worden opgeroepen om thuis te werken en de golfbaan is tot veler teleurstelling gesloten. Het land en feitelijk de hele wereld is in crisis. Hoe moeten we hier nu naar kijken? Is de wereld zich aan het resetten? Er wordt al langer geroepen dat we zo niet kunnen doorgaan. We kunnen niet eindeloos de wereld verder vervuilen en de planeet opgebruiken. Als vanzelfsprekendheid ophoudt vanzelf te spreken, moeten we dan niet gaan nadenken hoe we hier mee moeten omgaan?

Tot nog niet zo lang geleden dachten we met ons allen dat ons bestaan en de omgeving om ons heen bijna maakbaar was. Wat er de afgelopen maanden is gebeurd konden we met elkaar niet bedenken.

Dit lijkt allemaal pessimistisch maar er iets groots gaande en daar dienen we met elkaar mee te leren leven. Ik hoop van harte dat het virus door alle maatregelen die er voorgeschreven worden en de naleving ervan, totaal kan worden teruggedrongen zodat we weer in een wellicht nieuw ritme, met meer oog voor het milieu kunnen verdergaan.   

Ik wens ieder gezondheid toe en snel tot ziens.
In de tussentijd: houd contact met elkaar. Een appje of telefoontje is altijd mogelijk.
Groet, Wim van Winden, namens het Bestuur.