Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Matchplay kampioenschap gaat weer van start!

02/04/2024
Lees verder

Openingswedstrijd 2024: Traditionele Special met de Golfbaan

01/04/2024
Lees verder

Golfclub Hitland opent golfseizoen met Onze Eerste: verslag

27/03/2024
Lees verder

Monthly Medal 1 van 2024: verslag

17/03/2024
Lees verder

Matchplay Clubkampioenschap 2024: de inschrijving is geopend!

14/03/2024
Lees verder

Mooie opbrengst Goede Doelenwedstrijd op 22 september

25/09/2019

Een opbrengst voor het Goede Doel van € 2.195,--! Wat ging daar allemaal aan vooraf?

Alles was ons goed gezind, het weer was perfect, de baan lag er goed bij, een leuke spelvorm Texas Scramble en iedereen ging met veel plezier de baan in.

En dan speelden we ook nog voor een goed doel. Bij S.V. GIO werken kinderen uit groep 7 en 8 met een leerachterstand via een onderwijs- en sportprogramma aan hun zelfvertrouwen en toekomst.

Dit jaar was er een nieuwe sponsor, namelijk ADTS. Deze sponsor leverde een mooi sponsorbedrag en een aantal prijzen. Daarnaast hebben ook Golfschool Hitland, Restaurant Hit, Golfplaza en Golfbaan Hitland prijzen ter beschikking gesteld en ontvingen wij een bijdrage van Golfclub Hitland en Club 100. Waarvoor ook onze hartelijke dank.

Bij de prijsuitreiking konden wij weer genieten van onze Golfclub Hitland entertainer Han Hordijk. Met veel enthousiasme interviewde hij Peter van der Linde van ADTS en Victor van Bronckhorst de ambassadeur van de Giovanni van Bronckhorst Foundation. Met z’n allen hebben wij er een mooie dag van gemaakt. Bij de prijsuitreiking doneerde onze sponsor nog € 400,-- extra zodat het totale bedrag op € 2.195,-- uitkwam.

De eerste prijs werd gewonnen door het team Joop en Mark Daniels en Sam Karreman

Het winnende team kreeg van onze sponsor een ‘Private Chef’ aangeboden voor 6 personen. Een kok die thuis komt koken voor 6 personen. Nog meer prijzen werden uitgedeeld en ook aan degenen die op de laatste plaats eindigden. Zij kregen ieder een bon voor een half uur golfles!

Volgend jaar willen wij deze wedstrijd in samenwerking met de sponsor ADTS nog groter opzetten.

Wij houden jullie hiervan natuurlijk op de hoogte. En zorg dat je er gewoon bij bent!

WECO (we laten van ons horen….)