Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Pepernotenwedstrijd 2023: verslag

29/11/2023
Lees verder

Wedstrijdkalender 2024 1e kwartaal bekend!

26/11/2023
Lees verder

NajaarsEclectic Tussenstand voor Finale

26/11/2023
Lees verder

Handicap registratie en het invoeren en verwerken van Q-kaarten verandert!

17/11/2023
Lees verder

Chapman Greensome 3-stokken wedstrijd op 10 december.

16/11/2023
Lees verder

Matchplay clubkampioenschappen 2020

10/02/2020

Dit jaar organiseert de Weco het matchplay clubkampioenschap op een andere manier. Het aantal deelnemers is de laatste jaren helaas iets teruggelopen en we willen graag een volwaardig kampioenschap organiseren, waar zoveel mogelijk clubleden aan deelnemen. Iedereen wordt dus uitgenodigd om mee te doen: jeugdleden, senioren, handicartgebruikers, midweek- en weekendspelers, competitiespelers, dames en heren! 

Het volgende is de bedoeling:

  • Het matchplay kampioenschap wordt gesplitst in een bruto en netto klassement (met hcp verrekening), waarbij de uiteindelijke clubkampioen uit het bruto klassement komt.
  • In het bruto klassement spelen de dames en heren apart. Bij het netto klassement spelen we gemengd.
  • Ieder lid kan inschrijven voor óf het bruto óf het netto klassement, waarbij we er natuurlijk vanuit gaan dat de competitiespelers en single handicappers zich opgeven voor het bruto kampioenschap.
  • Na inschrijving wordt door de Weco volgens loting een wedstrijdschema gemaakt. Dit wordt gepubliceerd op de website van de club en komt ook op het publicatiebord te hangen. Alle spelers zullen daarna in onderling overleg hun wedstrijd spelen. Dit kan zowel door de week als in het weekend, dus ook de spelers met een midweekkaart kunnen op deze manier meedoen. Er zal ruim voldoende tijd zijn om een wedstrijd te plannen. De winnaar van de wedstrijd gaat vervolgens in het schema door naar de volgende ronde.
  • Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn er meerdere rondes te spelen. De uiteindelijke halve finale en finale worden gespeeld op zondag 20-09-2020. Voor de eventuele finalisten met  een midweekkaart stelt het bestuur voor dit weekend greenfees beschikbaar. Alle overige clubleden kunnen op die dag meedoen met de toeschouwerswedstrijd.
  • Er komt een specifiek wedstrijdreglement voor dit kampioenschap, waarbij rekening gehouden wordt met het algemeen wedstrijdreglement van de club. Dit wordt voor aanvang van de eerste wedstrijd gepubliceerd op de website.
  • Uiteindelijk zijn er in beide categorieën een 1e, 2e en 3e prijswinnaar, waarbij de nummer 1 van het bruto matchplay kampioenschap van dames en heren de ‘Clubkampioen Matchplay 2020’ is.

Wat vragen wij nu van u:

Schrijf zo snel mogelijk in (uiterlijk  10 maart) via een e-mail naar weco@golfclubhitland.nl onder vermelding van: naam, telefoonnummer en voor welk klassement je wil uitkomen. Er kan dus voor één klassement worden ingeschreven.

Tijdens de wedstrijd ‘Onze Eerste’ op 22 maart a.s. komen we met verdere mededelingen. Alle deelnemers aan de matchplay kampioenschappen ontvangen in ieder geval na 22 maart de benodigde informatie.

We hopen op deze manier een mooi en spannend clubkampioenschap te organiseren voor alle leden van de club.

De WECO