Nieuws

Winter Eclectic 8: de ontknoping..

06/04/2021
Lees verder

Kampioenschap Matchplay: schema's bekend

06/04/2021
Lees verder

De nieuwe bomen en struiken al gezien?

05/04/2021
Lees verder

27-3: Kennismakingsronde met 6 nieuwe leden

28/03/2021
Lees verder

De kokers zijn weer opgeknapt..

28/03/2021
Lees verder

Leuke weekonderbreking bij de zomeravondserie

02/06/2020

Op woensdag 27 mei jl. heeft de eerste van de vier speelrondes van de zomeravondserie plaatsgevonden op golfbaan Hitland. Een wedstrijd die nu, in het coronatijdperk, als vrije ronde werd gespeeld. 25 Golfers hebben deelgenomen aan deze leuke weekonderbreking, waarbij zowel gezelligheid als er even tussen uit te zijn belangrijk was. Zo zie je maar dat er genoeg belangstelling is voor  9-holes after work golf.

Op  woensdag 10 juni a.s. staat de 2e editie op de golfkalender waarbij ook MGH leden welkom zijn. De eerste starttijd is om 17:00 uur. De wedstrijd staat open voor dames, heren en jeugdleden. Schrijf je nu in, er zijn nog voldoende plaatsen vrij. Er wordt geen inschrijfgeld gerekend en van je rondenkaart wordt een (1) lus van 9 holes ingehouden.

Nu ook het restaurant weer open is, uiteraard binnen de bekende richtlijnen van het RIVM,  kan er ook een daghap worden geserveerd op het terras of binnen in het restaurant.

De daghap is varkenshaasmedaillons met gebakken champignons, roomsaus, groente en frites.

Kosten van de daghap is slechts € 14,--.

Aanmelden kan via “ik blijf eten” op de deelnemerslijst of een mail naar riesrook@ziggo.nl

Het spreekt vanzelf dat wij niet allemaal tegelijk kunnen eten, de afstand van anderhalve meter blijft onverminderd van kracht. Bij je inschrijving dus graag vermelden of je blijft eten.

Graag zien wij jullie op woensdag 10 juni bij de start verschijnen.

Organisatie: herencommissie golfclub Hitland