Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Nieuwe werkgroep Werving en Activiteiten

06/02/2021
Lees verder

Welkom nieuwe leden!

06/02/2021
Lees verder

Ballenlawine 2021

03/02/2021
Lees verder

HalloKlock promoot onze sport..

03/02/2021
Lees verder

Hallo, hier hole(tje) 7!

02/02/2021
Lees verder

Koningsdagwedstrijd met hole-in-one en veel nieuwe leden aan de start

28/04/2018

De traditionele Koningsdagwedstrijd op vrijdag 27 april 2018 bij Golfclub Hitland werd dit jaar georganiseerd door de Lustrumcommissie. Het in rood, wit, blauw en oranje uitgedoste gezelschap vertrok met een donkere hemel maar geleidelijk aan kwam het oranje zonnetje tevoorschijn.

Opvallend detail was dat er 12 nieuwe leden voor het eerst meespeelden met deze clubwedstrijd. De nieuwe leden gingen gezellig op in het geheel en allen genoten volop, ook van een drankje en hapje in de baan. Kers op de taart was natuurlijk de hole-in-one op hole 9 van GertJan van Rooijen. Alle deelnemers kregen een drankje aangeboden.

Bij aanmelding aan de wedstrijdtafel ontving elke deelnemer een oranje balletje dat ingezet kon worden bij 6 holes om extra punten te verdienen. Met deze spelvorm kon je wachten op opvallende scores.

Wie er gewonnen of verloren heeft is niet zo spannend, wel dat eenieder heeft kunnen genieten van een fantastische clubwedstrijd waarbij het community gevoel de overhand had. Er waren leuke prijsjes voor de meest originele in onze nationale kleuren geklede deelnemers.

Kortom een geslaagd evenement en een pareltje in de serie lustrumactiviteiten.

Namens de commissie,

Ries Rook