Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

De WECO heeft dringend jullie hulp nodig!

13/07/2024
Lees verder

Nieuws van de baan: SUNday FUNday 4/8

11/07/2024
Lees verder

Nieuws van de Baan: Stimp* meting van de greens

11/07/2024
Lees verder

Vooruitblik finales MP kampioenschap 2024 en Texas Scramble

11/07/2024
Lees verder

Family&Friends 2024 groot succes

08/07/2024
Lees verder

Heren Ballenlawine 2024 van start in april

09/03/2024

Beste golfer,

Over vijf weken gaan de Heren van start met hun jaarlijkse competitie van 12 wedstrijden op vrijdagmiddag.

Na een kletsnat half jaar is onze zompige baan nu snel aan het opdrogen. De herencommissie rekent er dan ook op dat we aan de bak kunnen op 12 april met de eerste tee off.

De Ballenlawine is al jaren een vast gegeven in de agenda voor enthousiaste spelers die een mooie weekafsluiting en gezelligheid willen combineren met een spannende onderlinge pot.

De inschrijving is geopend via het nieuwe Golfdashboard op onze website (ledenlogin >wedstrijden >ga naar de wedstrijdkalender>maand>12 april>inschrijven).

Er kan een webapp voor het Golfdashboard (jouw ledenportaal) worden gedownload; heb je nog geen Account aangemaakt, klik dan Hier. 
Voor het installeren van het Golfdashboard op je telefoon: klik HIER.

En gebruik de Parrow-app (uit de appstore) voor het invullen van je scorekaart per wedstrijd. Wij vragen een ieder om na afloop van de ronde de score digitaal in te voeren op deze app: 

Het inschrijfgeld bedraagt nog steeds € 4,-- per wedstrijd. Het is niet de bedoeling -tenzij bij overmacht- om de wedstrijden vlak van tevoren af te zeggen. Iedereen speelt graag in een gezellige flight van drie spelers.

 Alle heren van elke leeftijd en elk niveau worden uitgedaagd om hun vaardigheden te beproeven. Een sportieve sfeer en een goed humeur staan op de eerste plaats.

Het handicapsysteem zorgt voor een correct vergelijk dankzij de verrekening op basis van stablefordpunten. Het meerronde-systeem waarborgt de nodige nuance in de totaalstand.

Wel is het zo dat de herencommissie heeft besloten om de berekening vanaf handicap 36 toe te passen, zodat lage handicappers ook een kans hebben om er een bloedstollende competitie van te maken.

Halverwege het seizoen halen we het net op met een hapje en een drankje. De ranglijst van de competitie na zes wedstrijden wordt geëvalueerd. Dagwinnaars krijgen een prijs en bijzondere verrichtingen voor Nearies, Learies en Snoekies worden beloond worden met de gebruikelijke sleeves. De finale met de spreekwoordelijke lawine van ballen voor de spelers is begin oktober gepland. En de uiteindelijke winnaar krijgt wederom het iconische groene jasje uitgereikt tijdens het feestelijk diner!

Kortom, een mooie traditie binnen golfclub Hitland waarvan wij hopen dat de beschikbare 30 tot 36 plaatsen ook dit jaar weer snel vergeven zullen zijn.

Kijk gauw op de website om je in te schrijven…

Namens de Herencommissie, Hans de Moor.