Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Ballenlawine, de finale is weer gespeeld

07/10/2019
Lees verder

De WECO winter eclectics komen er weer aan!

30/09/2019
Lees verder

Dames finale Zomerkampioen 2019 en sluiting van het zomerseizoen

25/09/2019
Lees verder

Mooie opbrengst Goede Doelenwedstrijd op 22 september

25/09/2019
Lees verder

Uitgaangsdag Senioren Heren Hitland

23/09/2019
Lees verder

Handicartwedstrijd 2019

02/09/2019

Mooie opbrengst handicartwedstrijd golfclub Hitland

De jaarlijks terugkerende handicart wedstrijd heeft op woensdag 28 augustus plaatsgevonden op golfbaan Hitland. Op een van de laatste mooie zomerse dagen ging de wedstrijd van start met 35 spelers, dit keer bewust gespeeld op een doordeweekse dag. Vorig jaar werd deze wedstrijd echter georganiseerd op een zondag en toen waren er ruim 45 deelnemers. Deze editie is soepel verlopen met schitterend weer, een baan in prachtige conditie en een vlotte doorloop van de flights.

Gezellig spelen en tegelijkertijd opschieten kán dus wel.

De uitslag.

1e Ries Rook, 38 stb

2e Nico Ammerlaan, 37 stb

3e Gert Jan van Rooijen, 36 stb

De eerste twee mogen golfclub Hitland vertegenwoordigen op 20 september 2019 bij de halve finale. Bij verhindering door vakanties of anders komen de resterende spelers uit de top 10 in aanmerking.

Buiten de deelnamekosten van € 10,-- per speler heeft de evenementen commissie nog een loterij opgezet waarbij veel mooie prijzen beschikbaar zijn gesteld door golfbaan Hitland, Golfplaza, de drie golfpro's van Hitland ( Xavier Ruiz Fonhoff, Janna de Ruijter en Leo Martens), RPS, restaurant Hit Eten en Drinken en niet te vergeten good old  lid Jan van Dijk.

De opbrengst, inclusief de loterij, bedraagt € 525,--. Het bestuur van golfclub Hitland heeft het bedrag aangevuld tot € 750,--. Symbolisch is dit bedrag overhandigd aan Hans Jue, vertegenwoordiger voor golfbaan Hitland van Stichting Handicart.

Nog veel mensen onderschatten het belang van handicarts binnen de vereniging en de baan.

Met een vergrijzend ledenbestand, inclusief de kans op de daarbij horende fysieke klachten, kunnen onze "mankerende" leden toch nog bij ons blijven golfen. Dat is belangrijk voor hun spelvreugde én de broodnodige sociale contacten. Kortom: Keep them rolling...

 Evenementencommissie golfclub Hitland