Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Playoff in Clubkampioenschap Strokeplay!

17/06/2024
Lees verder

Hoe schrijven gasten eigenlijk in?

15/06/2024
Lees verder

Prijsuitreiking Fourball Betterball bij het Foursome kampioenschap op 25 augustus

13/06/2024
Lees verder

Even bijpraten met Robert Horsten

13/06/2024
Lees verder

Op tijd op de teebox?

12/06/2024
Lees verder

Handicap registratie en het invoeren en verwerken van Q-kaarten verandert!

17/11/2023

Beste leden van Golfclub Hitland,

in de overgang naar de nieuwe IT omgeving wordt de handicapregistratie omgezet van Proware naar de nieuwe platformen Parrow en Golfspot

Dit betekent dat het invoeren van losse Q-kaarten tijdelijk NIET meer plaats kan vinden via de website/webapp. De website en de webapp zullen ook de scorekaarten niet meer tonen.
Je kunt losse Q-kaarten nog wel altijd invoeren via Golf.nl en scorekaarten daar inzien.    
   

Na de invoering van de nieuwe IT-omgeving gaan wij als leden gebruikmaken van het zg. Golfdashboard in Golfspot voor het invoeren van Q-kaarten. Daar wordt het naar verwachtingbegin 2024 dus ook weer mogelijk om losse Q-kaarten in te voeren en je scorekaarten ook daar in te zien. 

Onze excuses voor het ongemak en wij werken hard om de overstap naar de nieuwe omgeving zo naadloos mogelijk te laten verlopen voor de leden. Soms moeten wij echter ook rekening houden met de techniek.

De Handicap- en Regel Commissie is nu druk bezig om het huidige jaar iets vroeger dan gewoonlijk af te sluiten. In het verleden vond dit plaats in de eerste week van december. Deze afsluiting is met name van belang om het klassement van de speler en speelster van het jaar 2023 vast te kunnen stellen. Omdat er in Proware geen nieuwe Q-kaarten meer geregistreerd worden, zal het klassement vastgesteld worden vanaf 1 januari t/m 17 november van het afgelopen jaar.

 Groeten van het IT-Projectteam.