Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Invitational met verrassende scores...

15/06/2020
Lees verder

Mobile WebApp verbeterd..

12/06/2020
Lees verder

Vind jij het leuk te helpen bij de Open Instuif van de golfbaan?

12/06/2020
Lees verder

Netto en bruto strokeplay kampioenschappen: tussenstanden na 07-06-2020

08/06/2020
Lees verder

Leuke weekonderbreking bij de zomeravondserie

02/06/2020
Lees verder

Hallo, hier hole 11!

29/05/2020

Stikjaloers was ik op hole 9, die mij vóór was om zich voor te stellen. Het mag dan een charmante hole zijn geworden, maar zij kan natuurlijk niet aan mij tippen!

Bij mij vind je uitdaging: met 163 meter lengte ‘van geel’ en 144 meter ‘van rood’ ben ik niet voor de poes. Een lieflijk bunkertje op links en een grimmiger exemplaar op rechts, zij verdedigen mijn green met verve. En niet te ver slaan hoor, want aan de achterkant heb ik er nog eentje verstopt!

Maar voor je op mijn green de vaak lastige up- en downhill putts mag spelen, krijg je eerst te maken met mijn linker- en rechterflank. Die kan je maar beter ontwijken, nu de bomen op links weer volop in het blad staan en ik op rechts een bijzondere verrassing voor je in petto heb!

Waar ik eerst mijn essen had staan, heb ik nu een grote vijver in het spel gebracht om jou als golfer het leven zuur te maken. Sla je ver genoeg maar niet zuiver? Hoed je dan voor mijn verlengde waterpartij! Mijn waterpartij is nog wel een beetje ‘work in progress’: nu heb je nog wat gemak van mijn GUR, later wordt daar mijn rough weer tough!      

Kortom, bij mij een birdie spelen is veeeel moeilijker dan op die korte hole 9, hoor!

Heb je trouwens gezien hoe mooi de gele lissen naast mijn tee-box bloeien? En zie je wel eens die groene specht op de stammen van mijn bomen?

Tot snel op mijn tee-box en ferme groeten van hole 11!