Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

Drie kampioenen NGF competitie 2024

08/05/2024
Lees verder

Heren Senioren 1 kampioen 2024

08/05/2024
Lees verder

Heren Senioren 2 kampioen 2024

08/05/2024
Lees verder

SAVE THE DATE Family & Friends op zaterdag 6 juli !

07/05/2024
Lees verder

Saldo Rittenkaart in jouw Golfdashboard…

07/05/2024
Lees verder

Golfplaza Pro challenge op 3 oktober 2020: de inschrijving is vanaf 14 september, 16.00 uur geopend!

14/09/2020

Hallo leden van de Golfclub,

De  Golfplaza Pro challenge komt er weer aan: op zaterdag 3 oktober dit jaar wordt de tweede editie gespeeld, nadat we in 2019 de succesvolle primeur hebben beleefd!   

Hieronder zien jullie de poster voor dit shotgun evenement, met een start om 09:30 uur. Op de poster lees je hoe je als team van 4 spelers (in een Texas scramble met handicapverrekening) ons pro-team (met hun netto scores) kan proberen te verslaan!

Dit jaar vormen de golfschool pro’s Xavier, Janna en Tim het pro-team en Jannie Zeeman maakt als strokeplay kampioen dames het pro-team compleet. Zij hebben zin in een ferme “battle”!    

Alle teams worden gevraagd zich per team op te geven via een inschrijving via de website van golfbaan Hitland, door de captain van het team, met een korte vermelding van de teamgenoten (incl. eventuele gasten). Ook teams van golfclubleden geven zich dus op via de website van golfbaan Hitland via de link www.hitland.nl/pro-challenge

Er is weer de mogelijkheid om na afloop van deze wedstrijd in te schrijven voor  een soeparrangement: een heerlijke tomatensoep met stokbrood voor €6,25 per persoon. Geef bij inschrijving aan “ik blijf eten” als een of meer spelers het arrangement wensen (nadere afstemming volgt vanuit de wedstrijdleiding).      

De inschrijving start op maandag 14 september 2020 vanaf 16:00 uur.  Er kunnen een gelimiteerd aantal teams meedoen in de mix van golfbaan en golfclub. Ook de capaciteit die restaurant HIT Eten en Drinken kan bieden in relatie tot het actuele Corona protocol is dit jaar gelimiteerd. Bij over-inschrijving komen teams op de reservelijst en wordt nader bepaald of extra flights mogelijk zijn.

De pro’s geven na afloop weer hun verhaal bij de resultaten van hun team ten opzichte van alle uitdagers, met een leuke prijzentafel en de tweede uitreiking van de pro Challenge wisseltrofee! 

We hebben er weer zin in!

Namens de WECO in samenwerking met golfbaan Hitland en de golfpro’s,

groet van Jannie Zeeman