Nieuws

Gebruik je de WebApp al? Zo werkt het...

24/09/2020
Lees verder

Introductiemiddag Jeugd voor herhaling vatbaar!

24/09/2020
Lees verder

Corona Protocol voor wedstrijden van de golfclub: lees dit!

23/09/2020
Lees verder

Finaledag Matchplay Kampioenschappen 2020 levert boeiend spektakel...

23/09/2020
Lees verder

​Prinsendag 15 september 2020

18/09/2020
Lees verder

Familietoernooi voor de locale voedselbank. Doe mee op zaterdag 11 juli!

25/06/2020

Beste Clubleden,

Ook dit jaar gaan wij weer ons super gezellige familietoernooi spelen maar wel iets anders dan jullie zijn gewend.

Vanwege de maatregelen rondom het Corona virus mogen er geen landelijke wedstrijden gespeeld worden en daarom heeft de NGF met alle betrokkenen gekozen voor een andere opzet. Het familietoernooi heeft een mooie traditie en gaat gewoon door, maar we doen dat nu niet vanuit de NGF formule. 

Er wordt dus geen nationale finale gespeeld en daarom is het nu aan de clubs zelf om het (eventuele) inschrijfgeld, dat andere jaren ten goede komt aan het jeugdsportfonds, te besteden aan een ander goed doel. De Weco heeft gekozen voor de lokale voedselbank.

Alle leden kunnen inschrijven met een kind, kleinkind, opa, oma, broer, zus, vader, moeder, oom, tante, echtgenoot of echtgenote. De spelvorm is greensome, dus een hele relaxte manier om met elkaar te spelen.

Bij inschrijving geef je aan met wie je wil spelen. Als je met een niet-lid speelt kruis je hokje “gast” aan en geef je ook de handicap door.
Als je geen familielid kunt vinden maar wel graag mee speelt koppelen wij jou aan een andere speler.

Het inschrijfgeld voor de wedstrijd is 10 euro, ook voor niet-leden. De greenfee van de gastspelers wordt gedoneerd door het bestuur.

Het innen van het inschrijfgeld gaat bij voorkeur via het “contactloos betalen device” of met met gepast geld te betalen in een envelop. 

Afhankelijk van de verwachte versoepelingen per 1 juli is er na afloop waarschijnlijk weer wel een prijsuitreiking voor de uitslag en de te vermelden donatie voor de voedselbank.

We hopen op een fantastisch toernooi met heel veel speelplezier.

Namens de Weco, Inge Arts